servomotor grunnleggende

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-04-24
"En servomotor (servo) er en elektromekanisk enhet hvor en elektrisk inngang bestemmer posisjonen til ankeret i en motor," ifølge Engineering Department of Duke University. Hensikten med servomotoren er å supplere en primær kontroll drives av en forholdsvis svak kraft. I skip, ble dampmaskinen regulatoren /guvernør anses å være den første typen av en servomotor. Det ble utviklet for å flytte roret. Historien til denne mekanismen er også nevnt i det 19. århundre. Under den andre verdenskrig, fant servomotorer program i brann-kontrollere, i justering av avfyring vinkel og luft-drivstoff-forhold. Servomotorer ble også brukt innen datamaskiner i de tidlige stadiene av utviklingen

Motor Deler

En servo kan betraktes som en liten enhet som har en aksling til formålet på produksjonen. Skaftet er kantete øyeblikk kan være regulert ved sending av et signal (kodet) til servo. Den kantete stilling til utdataenheten, som er den akselen, ville bli opprettholdt inntil servo holder mottar signaler. Ved å endre signalet sendes, kan posisjonen til akselen også reguleres. Det er forskjellig bruk for servomotorer i søknader fra roboter til fly.

Applications

De beste bruk av servomotorer kan sees innen robotikk. Selv om servoer er små, er de ekstremt kraftige for sin størrelse, og de styres av en innebygd krets. Futaba S-48 er regnet som standard servo innen robotikk. Det sies å utlede kraft som er proporsjonal med lasten, som også er referert til som den mekaniske belastningen. Disse servoer er svært kjent for sin energisparing. Delene i denne motoren er i utgangspunktet en krets, et sett med tannhjul og en sak som dekker dem.

Mechanism

Arbeidsgruppen Mekanismen av en servo ikke er veldig komplisert. Kontrollen kretser som er tilstede inne i servo og et potensiometer er knyttet til skaftet, som er ut-enheten. Vinkelen på denne akselen er regulert av potensiometer med hjelp av de kodede signalene som er mottatt fra styrekretsen. Skaftet kan lett vinkles mellom 0 til 180 grader. Akselen er imidlertid hevdet å ha en rekke utover 180 grader, avhengig av produsenten. Skaftet har en slik begrensning i sin skarpe øyeblikk på grunn av tilstedeværelsen av en propp i girkassen.

Teknologi Brukt

Det servomotoren inneholder en kontroll wire som styrer vinkelen på utdataenheten. Denne ledningen er gitt en puls søknad om en bestemt varighet, som igjen styrer vinkelen på akselen i en bestemt posisjon for et visst tidspunkt. Dette modulasjon er berømt kalt PCM (Pulse Coded Modulation). Servomotoren forventer en kodet signal hvert få sekunder. Varigheten på pulsen bestemmer kantete grad av skaftet.

Efficiency

For å oppnå høye nivåer av feil reduksjon, er det anses hensiktsmessig for noen mekanisme for å ha en servomotor som hjelper i optimal effektivitet av mekanisme. For eksempel inneholder en fuel motor servo lademekanisme en permanent magnet maskin som har et par skiver-den første rotoren og andre rotoren. Den roterende akselen på drivstoff motoren er montert med den første rotoren, mens drivakselen er koblet til andre rotoren. Strøm leveres mellom rotorene gjennom elektromagnetisk kopling, hvor en servo regulerer elektromagnetiske dreiemoment mellom rotorene, dermed kontroll av dreiemoment belastningen av drivstoffet motoren. Som et resultat, opererer fuel motor på optimal effektivitet, gir maksimal mekanisk energi, samt stiller optimal drivstoffeffektivitet.


Previous:nothing Next:kalsiumklorid bulk mat

Relaterte artikler


 • mat høyt i dopamin boosters
 • Jackie Warner kosthold tips
 • måltid ideer for idrettsutøvere
 • hvordan unngå å spise mat som holder deg våken
 • hvordan du rengjør et mirakel wheatgrass juicer
 • hvordan unngå usunn praksis når kosten
 • felles hjerneføde
 • Hvorfor er jeg sulten om morgenen?
 • dr.
 • årsaker til forhøyede nivåer B12
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com