liste over matvarer som reverserer vannretensjon

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-04-28
Vannretensjon kan ofte være en svært ubehagelig situasjon, og rammer både menn og kvinner. Hvis du føler deg oppblåst i "den tiden av måneden", eller føler at du er beholdt vann på jevnlig basis, er det noen triks som kan hjelpe reversere vannretensjon. Innlemming av visse matvarer i kostholdet ditt kan være svaret for å hjelpe deg å komme deg forbi bloat din og komme videre med livet ditt.

Bananas

En lett snack å ta og gå, bananer hjelpe reversere vann oppbevaring. Enten du drikker dem i en smoothie, spis dem på korn eller bare skallet én åpen, er kalium i denne gule frukten en naturlig måte å kvitte kroppen med væskeretensjon. En annen stor kilde til kalium, og et alternativ til bananer, rosiner.

Natural Diuretika

Et vanndrivende er enhver substans som hjelper lette din nyrefunksjonen, som fører til mer produktive urinering. Før du treffer medisinskapet eller swig ned en kopp kaffe, tenker innlemme naturlig diuretika i kostholdet ditt. Alternativene inkluderer kål og tranebærjuice.Prøv å erstatte kål for salat på neste sandwich. Eller for en godbit sommeren, nyte en side av crunchy strimlet under lunsjtid.Ikke bare er tyttebær rike på antioksidanter, de kan hjelpe reversere vannretensjon. For optimale resultater, usøtet kjøpe tranebærjuice, som vanligvis finnes i naturlig mat delen av de fleste dagligvarebutikker. Dette terte Elixir kan være vanskelig å svelge, men da kuttet med vann, flyter det lettere ned i halsen din.

Substitute Yoghurt for Sweet Treats

Spise mat som er høy i sukker kan føre til at magen til bloat og øke vannretensjon. Prøv en kopp vanlig fettfattig yoghurt blandet med friske bær eller granola, i stedet for sukkerholdige iskrem etter middagen snack. Den aktive kulturer i denne sunne dessert hjelpe med fordøyelsen og øke gode bakterier i magen, alle positive ting når det gjelder å snu vann oppbevaring.

Drikk vann

Det kan virke bakvendt å drikke vann når kroppen din beholder vann. Men mange mennesker bloat når de er dehydrert. Noen ganger kroppen din, ved å holde på hver unse vann du guzzle, er ganske enkelt fortelle deg det er tørst. Flushing systemet med åtte til ti glass vann per dag kan hjelpe deg med å holde på toppen av bloat.


Previous:nothing Next:hvor mange kopper vann bør du drikke en dag til å gå ned i vekt?

Relaterte artikler


 • ada 1800 kaloriinntak
 • kjendis kosthold tips
 • årsaker til lav ferritin
 • hvor å miste vekt raskt for en hendelse
 • Hva er fordelene med en diett?
 • effektene av kreatin pulver
 • Hva er fordelene med et hjerte-sunt kosthold?
 • vannforbruk tips
 • å spise hver annen dag diett
 • fullstendig liste over lav GI matvarer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com