kosttilskudd med plantesteroler og flavonoider

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-04-25
Plantesteroler og flavanoids er kjemiske stoffer kjent for å være ernæringsmessig gunstig. Kosttilskudd har blitt utviklet for å maksimere sine fordeler og offset en lav-anlegg kosthold. De fleste av effektene av steroler og flavanoids er hjerte. Plantesteroler bidra til å redusere høyt kolesterol og flavanoids bedrer blodsirkulasjonen, ifølge thenutritionreporter. com. Andre bruksområder for disse tilskuddene omfatter behandling av ADHD, diabetes og hjertesykdommer.

Natur-Leaf

Natur-Leaf er en blanding av tre bark, afrikansk potet rot og naturlige plante spirer. Alle plantene som brukes i utarbeidelsen av dette tillegget er vokst organisk og umiddelbart fryse tørket for maksimal næringsstoffer oppbevaring. Natur-Leaf brukes til å behandle høyt kolesterol og auto-immune lidelse. Det er høy i plantesteroler, vitaminer, mineraler og spesialiserte enzymer. Ifølge Natur-Leaf. com en standard dose er 350 milligram per dag i kapselform.

Enzogenol

Dette tillegget er en flavanoid formulering av antioksidanter og bioflavonoider som beskrevet av Herbal Remedies. com. Enzogenol er utdrag av New Zealand furu og er ofte forsterket med druekjerneekstrakt for antioksidanter. Tillegget er brukt til å støtte kardiovaskulær helse. Ifølge produsentene, 03:59 60 milligram kapsler er anbefalt dose per dag.

Beta sitosterol

Beta sitosterol er en plante sterol avledet fra nøtter, frø, frukt og grønnsaker. Den er mest brukt som kosttilskudd for å senke kolesterolet og er ofte funnet i margarin sprer seg. The Federal Food and Drug Administration tillater skaperne av disse sprer seg å hevde at de senker risiko for hjertesykdom. Doser på 20 til 30 milligram tatt tre ganger om dagen er anbefalt for positive effekter.

Pycnogenol

Pycnogenol regnes som en premium flavonoid supplement. Det er et vann ekstrakt av den franske maritime furu bark. Tillegget inneholder oligomeric proantocyanidiner (OTCs) og bioflavins samt en rekke vitaminer. Det er oppført av US Library of Medicine som brukes til å behandle astma, ADHD, muskelsmerter, diabetes, og høyt kolesterol blant annet. Dette tillegget er ikke anbefalt for barn. For voksne 18 år eller eldre, er en dose på 25-360 milligram per dag i delt mengder anbefales.


Previous:nothing Next:hvordan å lage en badstue dress

Relaterte artikler


 • hvordan mikrober kan være nyttig eller skadelig
 • hva er lav risiko i mat produksjon?
 • hvordan sjekke kroppen fett prosentpoeng
 • mat som dialate blodårer
 • matvarer for å eliminere magen fett
 • hvordan å gjøre vekt trening for å forbrenne fett
 • hva er vit b5?
 • Hcf kosthold
 • ulike typer appelsiner
 • sprø måter å gå ned i vekt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com