hvordan unngå å spise mat som holder deg våken

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-04-14
Vi ønsker alle å få en god natt med søvn, men problemet er at noen ganger vi spiser mat som holder oss våkne om natten, uten engang å vite at det er maten. Noen ganger er den beste måten å få en god natt med hvile og søvn er å endre våre matvaner og unngå mat som holder oss våkne om natten. Dette er noen ganger et forsøk med prøving og feiling, men kroppen din vil takke deg når du får en full natts søvn og følelse uthvilt senere
en.
Vær oppmerksom på de måten kroppen din reagerer på hva du spiser. Hver person er forskjellig, så noen matvarer vil gjøre deg trett som ikke ville ha samme innvirkning på andre mennesker. For eksempel påstanden om at varm melk eller te hjelper folk sover. For noen vil drikke varm melk eller kamille te forårsake søvnighet, men det er ikke affektiv for alle.
To.
Unngå mat som gir deg halsbrann før sengetid! Noe mat som gjør at du føler ubehag når du spiser den, forårsaker halsbrann eller andre irriterende bivirkning, vil holde deg våken, og det betyr at du ikke bare må forholde seg til ubehag, men du må også forholde seg til en lang natt med søvnløshet.
tre.
Unngå matvarer som inneholder koffein. Mens det er sant at noen mennesker kan drikke en kopp kaffe før sengetid uten at det fører til søvnløshet, er alle forskjellige og med mindre du vet kroppens reaksjon vil ikke være en av tvungen våken tilstand, er det bedre å unngå å drikke eller matvarer som har koffein .
fire.
Hold deg unna mat som ikke gjør at du føler deg full for lenge før sengetid. En av de enkleste måtene å våkne opp om natten, er å føle seg sulten. Ubehaget av en growling magen som krever at du spiser noe kan føre til at du våkner opp om natten. Dette betyr at disse matvarene, som epler, bør unngås direkte før sengen til fordel for noe litt mer å fylle en time før du går i dvale.
Fem.
Vær forsiktig med drikke for mye væske før sengetid. Selv om det kan være sant at mange av oss som et glass vann eller en kopp te før du sovner, hvis du drikker for mye du vil være å våkne hver time for å bruke badet. Legg merke til hvor mye du drikker, slik at du ikke våkner hele tiden og prøve å slutte å drikke noe minst en time før du går til sengs.


Previous:mat og ADHD Next:hvordan unngå acai berry nyhet svindel

Relaterte artikler


 • hvordan å leve for å være 120
 • hvordan unngå stretch mark
 • næringsmidler for å bedre blodsirkulasjonen
 • mat kilder til linolensyre
 • et balansert kosthold for løpere
 • B12 komplekse ytelser
 • Forskjellen mellom mineralvann og vann fra springen
 • hvordan å høste kildevann
 • slow-carb diett mat
 • hvordan å få nok folat
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com