hvordan få permanent fett tap

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-04-08
Så ofte mennesker som søker fett tap finne suksess med en ting og slippe et par pounds bare å legge til fett igjen senere. Mange ganger når fettet returnerer vi finner oss selv enda tyngre enn vi var før. Hele fett tap jakten kan være ganske frustrerende og etterlater oss lurer på om det er noe som noen gang vil gi permanent fett tap. Jeg har gode nyheter og dårlige nyheter for deg. Den gode nyheten er at permanent fett tap er mulig og ganske oppnåelig. Den dårlige nyheten er at det krever innsats fra din side. Hvis du er villig til å legge frem den innsatsen du ikke vil se resultater. Fat tap er aldri en enkel ting. Hvis det var da 2 /3 av vårt land ikke ville være overvektig. Så hvis du er klar for utfordringen så les videre
en
Permanent fett tap krever sette oppnåelige mål. Altfor mange mennesker setter ut med mål for å tape 30 pounds i 30 dager. For de fleste av oss er dette ikke rimelig eller mulig. For de ekstremt overvektig kan det være mulig. Fat tap kommer gjennom en serie av små seire og disiplin. Det er en langsiktig plan. Tenk lengre sikt når pursing vekttap. Hvis du har mistet ett pund per uke for ett år du ville være 50 pounds lighter. De fleste av dere har ikke så mye å tape slik at tiden vil være kortere. Sett oppnåelige mål. De vil motivere deg til å presse fremover.
To.
Spis bedre. Permanent fett tap krever en livsstilsendring. Du må endre måten du spiser. Hvis du er seriøs om vekttap vil du kutte ut junk food og begynne å spise ting som kroppen din trenger og det er sunt for deg. Kutt ut brus, snacks og pasta og brød og erstatte dem med grønnsaker og frukt. Ikke bare grønnsaker og frukt gir deg de næringsstoffene du trenger, men de også fylle deg opp og holde deg fra flere kalori skadelige matvarer.
Tre.
Øvelse mer. Min gjetning er at hvis du er overvektig så arbeider ut har ikke vært en stor del av livet ditt. Trening er et must. Du skal gjøre noe hver eneste dag for å få pulsen forhøyet i minst 30-40 minutter. Ta en spasertur i høyt tempo. Gå for en joggetur. Hoppe tau. Gjør noe.
Fire.
Begynn å løfte vekter. Det er ikke nok å bare gjøre cardio. Du må gjøre vekttrening. Vekt trening bygger muskler og muskler vil føre til ytterligere fett tap. Muscle er en fettforbrenning maskin. Hver kilo muskler forbrenner ca 10 kalorier per dag. Så det er til din fordel for å bygge så mye muskler som du kan. Legg til minst tre vektløfting økter til øvelsen tidsplan hver uke og se forandringen som skjer i kroppen din.


Previous:mat og ADHD Next:hvordan du bruker vektløfting å brenne fett

Relaterte artikler


 • ulemper med hvete gress
 • hvordan du bruker perler til å holde orden på glass vann du drikker
 • tips for å øke appetitten
 • hvilke frukter er høy i pektin?
 • det minimun daglige vitamin krav
 • hva slags mat har co Q10?
 • masse å få tips
 • hva er de ulike matvaregruppene?
 • matvarer som inneholder konjugert linolsyre
 • hvordan gjøre det perfekte pull-up bar
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com