hvordan å øke metabolismen i seks enkle trinn

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-04-14
Stoffskiftet er den renten som kroppen din forbrenner kalorier, og det er mange måter å enkelt øke metabolismen. Ved å øke stoffskiftet er du øke hastigheten som du forbrenner kalorier, derfor brenner mer kalorier uansett hva du gjør og gjør det lettere å gå ned i vekt
en.
Alltid Spis frokost
Begrepet Frokost (break-rask), betyr bokstavelig talt at du er bryte natts faste, og det støt stoffskiftet til handling for resten av dagen. Studier har også vist at personer som spiser frokost har en tendens til å ha færre cravings for usunn mat og er mindre sulten hele dagen.
To.
Aldri hoppe over måltider
For at stoffskiftet ditt opphold på det meste, er det best å kontinuerlig spise små måltider gjennom dagen, ca hver 3-4 timer. Hoppe over måltider har en tendens til å bremse forbrenningen ned fordi kroppen din er rasjonering energi.
Så, hoppe over måltider er veldig counterintuitive. Mange hopper over måltider for å prøve å gå ned i vekt, men ved å hoppe over måltider er de reduserer deres metabolisme, brenner færre kalorier, og kroppen lagrer mer fett som resultat. For å øke metabolismen du trenger å spise små måltider gjennom dagen i stedet for 2 eller 3 store måltider.
Tre.
Øke proteininntaket
Personer som spiser mer protein rik mat føler seg mer fullstendig og for lengre perioder i mellom måltidene. Kroppen forbrenner mer kalorier når metabolizing og fordøye proteiner enn karbohydrater og fett. Men ikke viker unna karbohydrater for mye. Kroppen din trenger karbohydrater for å produsere energi for kroppen.
Fire.
Ta i nok kalorier
Ikke skimp på kaloriinntaket. Akkurat som med hoppe over måltider, trenger kroppen energi for å holde seg i topp ytelse, og at energi kommer i form av mat som vi spiser. Hvis en person er på en svært lav kalori diett, til hennes kropp og metabolisme starte sakte for å spare energi.
Fem.
Trener regelmessig
Når du trener kroppen din får en metabolisme løft fra aktiviteten, men du får også langvarig effekt av økt forbrenning når du slutter. Du vil ha en økt metabolisme muligens for timer etter treningen er avsluttet.
Cardio trening er en fin måte å øke stoffskiftet, men styrketrening kan faktisk ha en mer langsiktig effekt. Muskler forbrenner mer kalorier enn fett. Så ved å øke mengden av muskel i kroppen din, blir du øke hvile metabolisme. Kroppen vil forbrenne mer kalorier hele dagen, selv mens du hviler.
6.
Stay Hydrerte
Når du ikke riktig hydrert kroppen din, igjen, har en tendens å hamstre energi. Å drikke kaldt vann hjelper kroppen din forbrenner kalorier fordi kroppen expends energi (forbrenner kalorier) prøver å varme opp vannet.
Også studier har vist at når vi ikke er skikkelig hydrert vi kan noen ganger feil tørste for sult. Så bor riktig hydrert, drikke 8-12 glass vann om dagen, kan redusere hjelpe sult og cravings
.


Previous:mat og ADHD Next:hvor å miste vekt på en dag

Relaterte artikler


 • egenskaper sesamfrø
 • riktig kosthold mat ideer
 • hva er bruken av hvetespirer olje kapsler?
 • kosthold kontroll tips
 • hva ingrediensene er i vitamin D3?
 • matvarer som hjelper brenne magen fett
 • vegetabilske snacks for barna
 • kostanbefalinger for frukt og grønnsaker
 • den beste kalori telling nettsteder
 • gode grønnsaker å spise for å gå ned i vekt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com