hvordan å øke hjernekapasiteten med naturlig mat

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-04-02
Ernæringsmessige matvarer vil hjelpe hjernen til å utføre til max sin. Studier viser at hjernen blir stimulert til å vokse nye celler jo mer du bruker, og utfordre den. Som i sin tur, forbedre din hukommelse og problemløsning evne.
Denne artikkelen viser noen matvarer som vil kraftig forbedre hjernen ytelsen. Nå på å spise deg til maksimal hjernekraft og fortsette å gi energi til hjernen, uavhengig av alder
en.
Urter
Legg urter til dietter, som for eksempel ginseng, Gingko, ingefær, hvitløk og salvie. forskning viser at disse urtene har positiv effekt på hjernen, og hjelpe dem mer våken. Urter rene giftstoffer fra blodet, noe som er avgjørende for hjernens funksjoner.
To.
Betakaroten og vitamin C
Take beta-karoten og vitamin C for å vitalisere hjernen din. For å holde hjernen våken og funksjon sitt beste, må den naturlig sukker, som gode grønnsaker og frukt inneholder. Beta-karoten og vitamin C bidrar til å holde hjernen din i gang.
Disse er gode kilder til betakaroten og vitamin C: Tomater, jordbær, mango, sitronsyre frukt, all bær, honningmelon, paprika, Chard, spinat, brokkoli, gulrøtter.
tre.
Omega fettsyrer, vitamin B-komplekset og vitamin E
Vurder Omega-fettsyrer, til Vitamin E hindre slag og forbedre blodsirkulasjonen som hjelper optimal hjernen funksjoner. Omega fettsyrer som finnes i marine matvarer, kan redusere risikoen for Alzheimers sykdom og bidra til å øke minnet. Nøtter er rike på vitamin E og B-vitaminer, øke de serotonin og holder blodet arterier rengjort. Serotonin er et naturlig signalstoff som kontrollerer depresjon, hukommelse, søvn og andre nevrologiske funksjoner. Mørk sjokolade frigjør dopamin som styrer humøret. Spis sjokolade som er minimalt bearbeidet, som inneholder minst 70% av ren kakao bønne innhold.
Gode valg er: Korn, alle nøtter (spesielt valnøtter og mandler), avocado, tang, olivenolje, kokos olje, linfrøolje, sjokolade, marine (fisk, reker, . . . osv), leveren.
fire.
Folic Acid
Bruk folsyre (også kjent som folat) for å hindre hjernen degenerasjon. Folat er et viktig element for å friske hjernen. Den beskytter blodkarene fra fett bygningen, som vi vet, blodtilførselen er viktig for hjernen. Folsyre også hjelpe celle produksjon, inkludert dannelsen av nye hjerneceller.
Gode kilder er: Spinat, all salat, okra, asparges, collards, bønner, linser, erter, alle bær, gresskarfrø, kyllingkjøtt

Tips og advarsler.


 • Drikk rikelig med rent vann, er 85% av hjernens vekt i vann.


 • Previous:mat og ADHD Next:å spise en diabetiker diett på den enkle måten

  Relaterte artikler


 • hvordan å oppløse resveratrol pulver
 • teknikker for å miste vekt
 • hvordan du kan trene hjernen din til å tenke som en tynn person
 • vitamin D3 fordeler
 • hvordan gjøre en elektrolytt erstatning drink
 • lav glykemisk mat planer for menn
 • liste over essensielle mineraler og RDI
 • mat å spise for å unngå sykdom
 • muskel bygging mat for kvinner
 • hvordan å lage en falsk mat etikett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com