hvordan å øke hastigheten på fettforbrenning

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-04-03
Å miste kroppsfett og prøver å få en mager, hard, velformede kropp er ikke alltid lett. Fat tap krever generelt mye hardt arbeid, herunder strenge treningsøkter og streng diett tiltak. Men er det noen enkle teknikker som du kan bruke til å fremskynde fett tap og vekttap. Les videre for detaljer

trenger Du:!.
A Plan
Kunnskap.
Utholdenhet.
Effort.


en.
Trening tidlig
Arbeide for å utføre øvelsen så tidlig på dagen som mulig for å bidra til fortgang fett tap. Trene tidlig på dagen, helst etter å ha våknet opp, gir stoffskiftet en sårt tiltrengt jumpstart etter tomgang på slow-burn over natten. Gå en rask spasertur, en joggetur, eller treffer gym tidlig på dagen vil rev opp metabolismen din for resten av dagen og hjelpe deg å få fart på fett tap og vekttap mål!
To.

Må Cardio on Empty
Utfør tidlig morgen kardiovaskulær trening på tom mage for å få fart på fett tap. Etter en hele natten med faste, blodsukker og insulin er lavt om morgenen. Dette skaper et perfekt miljø for kroppen å enkelt få tilgang til sin fete butikker under trening, som vil hjelpe deg å forbrenne mer fett og øke hastigheten på vekttap!
Tre.
Do Intense Cardio Burst

Du må gjøre ditt hjerte og kardiovaskulære systemet jobbe overtid når du utfører cardio trening for fett og vekttap. I stedet for å trene på et jevnt, monotont tempo, alternative perioder med raske, eksplosive cardio arbeid med perioder med langsom, moderat arbeid. Gå raskt i 45 sekunder, sakte ned i 30 sekunder, og gjenta. Å gjøre dette vil superlade stoffskiftet og hjelpe deg raskere fett tap og vekttap!
Fire.
Drikk mye vann
Dehydrering konsekvenser negativt stoffskifte og gjør vekttap og fett tap vanskeligere. For å holde stoffskiftet optimalisert og for å fremme fett tap og vekttap, må du huske å drikke rikelig med rent, klart vann hele dagen, hver dag. Drikk minst 6-8 glass vann per dag, mer på tung trening dager.
Fem.
Eliminer Sukker og enkle karbohydrater
Sukker og enkle karbohydrater, i. e, brød, søtsaker, ris, pasta, brus, etc. , fremme en svak metabolisme og gjør det lett for kroppen å lagre fett og hemmer vekttap. Disse matvarer forstyrrer den normale blodsukker og insulin nivåer, noe som påvirker både stoffskiftet og energinivå. Eliminer sukker og enkle karbohydrater fra kosten din for å hjelpe raskere vekttap og fett tap!
6.
Split Din Økter
Hvis mulig, splitt ditt treningsprogram i to deler for å få fart på fett tap og vekttap. Må cardio tidlig på dagen, og deretter gjøre vekt-trening eller noen ekstra cardio om kvelden eller om natten. Å gjøre dette vil gi stoffskiftet to store toppene i løpet av dagen, en tidlig, en sen. Dette vil øke din basal metabolic rate, og bidra til fortgang fett tap og vekttap

Tips og advarsler


 • Øvelse kraftig;. Jo mer du svetter, jo bedre for fett og vekttap.
 • Understrek kvalitet fremfor kvantitet når du trener
 • Hvil minst 1-2 dager per uke for å la kroppen lade opp batteriene og fylle


 • Previous:mat og ADHD Next:hvordan å gå ned i vekt med livsstil verktøy av handelen

  Relaterte artikler


 • mat å spise på et tørt kosthold
 • Hva er retningslinjene for j-tube-protokollen?
 • den beste maten klar til å spise fra kan
 • hvordan bestille ris drømmen produkter fra en grossist
 • hva er lav risiko i mat produksjon?
 • naturlige sove urter
 • hva er farene av jern kosttilskudd?
 • Kina næringspyramiden guide
 • hva slags mat støtte leveren?
 • liste over mat høy i urinsyre
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com