hvor å miste vekt på en dag

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-04-13
Mange kvinner finner seg som ønsker å gå ned i rask vekt i bare én dag flat. Dette er vanligvis i forberedelse til en spesiell hendelse eller en siste liten date. Hvis du noen gang har funnet deg selv i dette ubehagelig situasjon du kan innse hvor umulig det enn kan virke. Så umulig som det ser ut, ikke bekymre deg, er det ikke. Følg denne en-dagers diett løsning å begynne å miste vekt og begynne slanking ned for en spesiell anledning
en.
drivstoff kroppen din med bare magre proteiner og grønnsaker dagen før arrangementet. Styr klar fra buk-oppblåsthet karbohydrater som brød, ris og poteter. Disse matvarer vil bare gjøre deg se og føle tyngre. Nå er den perfekte tiden til å gå lavt carb og følger nøye med på alt du putter i munnen. Nå er også tiden for å unngå søtsaker, salter og bearbeidet mat som forårsaker vann vekt oppbevaring. Et fornuftig måltid på denne en-dagers diett kan bestå av ett stykke bakt fisk (omtrent på størrelse med en kortstokk), og en siderett del av dampet grønnsaker. Velg magert, skinless kjøtt for protein, og velg mørke, grønne bladrike grønnsaker som grønnkål og spinat å gi næring til kroppen i løpet av denne en-dagers diett.
To.
Tren kroppen din som aldri før men husk å alltid opptakten din treningsøkten med strekking. For at denne en dag vekttap program for å være vellykket, må du drive intens kardiovaskulær trening når fritiden din tillater. Delta i calorie brenning workouts liker fart gange, løping eller sykling. Hold opp tempo og gjøre din treningsøkt varer i 90 minutter eller mer. Hvis målet ditt er å slanke seg og oppnå en tynn kroppsbygning, hold deg til cardio bare. Intens cardio blast økter vil hjelpe deg å miste overflødig vann vekt raskt, så du vil se slankere i tid for din dato eller arrangement.
Tre.
Hvis du er en frisk person med ingen preexisting medisinske tilstander, prøve å bruke diuretika å gå ned i vekt. Vann piller er trygge å bruke og lett tilgjengelig på alle apoteker. Diuretika kan fjerne overflødig væske bygge opp i kroppen, noe som vil gjøre deg umiddelbart synes tynnere. Kaffe er også en form for en vanndrivende. Prøv å drikke et par kopper kaffe dagen før den store dato for å kvitte seg med ekstra vann vekt. Dette er en populær vekttap tips som mange Hollywood-stjerner har brukt i flere tiår. Prøv grønn te for å oppnå tilsvarende resultater hvis du ikke er stor på kaffe.
Fire.
Den siste tips for å miste vekt på en dag innebærer dine klær. Prøv å ha på klær som er flatterende, og fremhever din beste egenskap. Hold deg unna unflattering mønstre og sterke farger som kan legge overflødig bulk og vekt til å ramme inn. Velge den mest flatterende klær er den endelige nøkkelen til en-dags vekttap diett program. Komplett alle disse trinnene, og du vil føle deg og se tynnere for en spesiell anledning, eller dato.


Previous:mat og ADHD Next:hvordan du miste vekt raskt med disse fire øvelsene

Relaterte artikler


 • mage og underliv øvelser
 • lean protein alternativer
 • South Beach fase 1 handleliste
 • ting om røyking
 • Slik mister mye fett fort
 • negative effekter av lav protein
 • dr.
 • hvor lenge varer flytende glukosamin vare?
 • kosthold og dets effekt på humøret
 • do druer forårsaker oppblåsthet?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com