hva er farene ved å bruke threelac?

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-04-22
Threelac er en probiotisk fra en produsent som hevder å være en helhetlig og sunn supplement til å behandle fungal gjengroing i tarmen samt å bistå i rensing av tykktarmen. Men når du starter en ny diett, er det viktig å ta hensyn til bivirkninger og risiko et produkt kan forårsake om det anses holistisk eller ikke. Personer med matallergi må sørge for at de er informert om ingrediensene i holistisk medisin, da det kan forårsake en alvorlig allergisk reaksjon

Milk Allergi

Ingrediensene i Threelac omfatter to typer melk bakterier. Personer som lider av en melkeallergi eller som er laktose intolerant kan ha allergiske reaksjoner når de tar Threelac. Avhengig av alvorlighetsgraden av allergi, kan reaksjonen variere fra en mild utslett til diaré og andre fordøyelsesproblemer symptomer. Enkelte individer kan reagere mer alvorlig å melke proteiner i Threelac enn de ville til å drikke et glass melk, som ofte resulterer i luftveiene reaksjoner.

Die Av

Skaperne av Threelac hevder produktet kan bidra med en overvekst av sopp som heter Candida i fordøyelseskanalen. Men, om soppen reduseres for raskt, kan det føre til en "die off"-effekten, som kan gjøre en person føler at de har influensa. Denne bivirkningen er forårsaket av giftstoffer utgitt som soppen dør og er flyttet fra kroppen.

Gjær Allergi

Brewers gjær er en ingrediens i Threelac og vil skape problemer for personer som er allergisk mot gjær. Symptomer på en reaksjon på gjær inkludere alvorlig hodepine, diaré, oppkast og utslett. Personer med forhøyet gjær nivåer før Threelac kan utvikle gjær infeksjoner.

Drug Interaction

The Brewers gjær i denne probiotiske har potensial til å forstyrre enkelte depresjon medisiner. Smertestillende som inneholder Demerol vil reagere med Threelac, som kan føre til en plutselig økning av blodtrykk og kan forårsake et hjerteinfarkt.

Forsiktig

Før du starter en ny supplement er det viktig å oppsøke lege. Informer legen om alle medisiner du tar. Hvis bivirkningene blir for alvorlig, bør lege konsulteres og bruk av Threelac stoppes til legen har gjennomgått saken. Det er viktig å huske Threelac er en farmasøytiske produkt, slik at instruksjonene må følges nøye.


Previous:nothing Next:telemark ski festival

Relaterte artikler


 • hvordan unngå obesogens
 • negative effekter av energidrikker
 • hvordan å få masse på armene mine i en uke
 • gallestein mat
 • gode tips om hvordan å gå ned i vekt på en måned
 • fettfattig diett mat liste
 • hvordan legge opp kalorier fra fett kalorier
 • hvordan få omega-3 uten å spise fiskeolje
 • hva slags mat bør spises for vektøkning?
 • flytende jern tilskudd for voksne
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com