geiter rue under graviditet

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-04-26
Goat's rue er en flerårig urt som vokser vilt i det vestlige Asia og Sør-Europa. Det har vært dyrket over hele Europa og i USA, og er et tradisjonelt middel for fattige amming i nye mødre. Goat's rue kan også bli kalt fransk lilla, fransk kaprifol, italiensk Fitch eller galega. Dessverre finnes lite vitenskapelig dokumentasjon om geita rue og bruke for å fremme amming, spesielt i siste del av svangerskapet

Betydning

sykepleie eller adoptivforeldre mødre kan ha lav melk produksjon, noe som gjør det vanskelig å gi riktig mat til sine babyer. En galaktagogum, eller stoff som øker melketilførselen, kan brukes til å oppmuntre amming. Goat's rue er en tradisjonell urte galaktagogum, noe som kan appellere til folk bekymret for overføring reseptbelagte medisiner rester til barna sine gjennom melken.

Dosering

I følge Kelly mor Amming og oppdragelse, kan geita rue tas som en til to milliliter skjr tre ganger per dag, eller som en infusjon av en teskje tørkede blader i en kopp kokende vann to ganger per dag. RxList bemerker at doseringen av naturlige produkter kan være avhengig av brukerens helse, alder og vekt, og om konsentrasjonen av urten. Få studier har blitt gjort for å finne riktig dosering av geita rue.

Sikkerhet

Som i 2010, er lite vitenskapelig informasjon tilgjengelig om sikkerheten til geita rue. Ifølge Rx List, har ingen bivirkninger er rapportert hos mennesker ved å bruke urten som galaktagogum eller til andre formål. Men, har beitende dyr som spiser store mengder av geit er rue led av dødelig forgiftning. Rx Liste advarer mot bruk av geita rue mens de er gravide eller ammer, men denne advarselen er vanlig om rettsmidler som det ikke er noen sikkerhetsinformasjon. Mødre Overcoming Amming Issues anbefaler unngå geita rue under svangerskapet.

Side Effects

Goat's rue også brukes til å behandle diabetiker forhold og som et vanndrivende. Bivirkninger for kvinner å bruke denne urten som et galaktagogum inkluderer økt svetting, et fall i blodsukkeret og kvalme. Tar for mye geitost rue kan også resultere i tarm og mage betennelse og oppkast. Både fordøyelsesproblemer og redusert blodsukker kan være farlig i svangerskapet, spesielt i sene stadier, når svangerskapsdiabetes er allerede en risiko.

Hensyn

Herbal galactagogues bør kun brukes under oppsyn av en kvalifisert medisinsk faglig, for eksempel en lege. Diabetikere eller kvinner som har en historie med blodsukker problemer bør drøfte bruken av denne urten med sine leger før behandlingen starter. Urten bør brukes med forsiktighet, spesielt hvis det brukes under graviditet, og behandlingen avsluttes, hvis negative effekter vises.


Previous:nothing Next:hvordan sette opp taylor skalaer

Relaterte artikler


 • fire f kosthold
 • de beste måtene å miste kjærligheten håndtak
 • en liste over anti-aldring mat
 • mat naturlig høy i jern
 • hvordan gjøre hvetespirer
 • matvarer som spiser fett
 • fakta om glutation
 • hva skal mitt daglige vannforbruket være?
 • hvordan gjøre sunne drikker
 • raskeste og enkleste måten å miste magen fett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com