fordeler og bivirkninger av tare

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-04-16
Tare er en brun tang funnet i havet som blir stadig mer populært som et kosttilskudd på grunn av helsemessige fordeler forbundet med det. Tare er høy i jod og folsyre, som er et viktig supplement for deg å være sunn. Den inneholder også mange andre vitaminer og mineraler som er gunstig for helsen. Mens disse vitaminene og mineralene er bra for deg på visse nivåer, kan noen mennesker har bivirkninger for høye konsentrasjoner, så du bør rådføre deg med legen din før du tar tare kosttilskudd.

Jod

Tare er en veldig god kilde til jod som er viktig for en sunn skjoldbruskkjertelen. Hormonene produseres av skjoldbruskkjertelen er kritiske for å opprettholde normal celle metabolismen. En mangel på disse hormonene kan føre til en reduksjon i din metabolske rate med så mye som 50 prosent. Dette kan være en stor bidragsyter til fedme som stoffskiftet ville avta og du vil brenne dramatisk færre kalorier, mens på samme tid føler deg utslitt. Folk som ikke har nok jod i kosten deres er utsatt for dårlig funksjon i skjoldbruskkjertelen, eller hypotyreose, som resulterer i et fall i hormoner som produseres.
Mer, derimot, er ikke alltid bedre. Få mer enn det daglige anbefalte mengden av jod i kosten, ca 2000 mcg om dagen, kan føre til unormal skjoldbrusk funksjoner og andre skadelige bivirkninger som for eksempel autoimmun thyroid sykdom og hypotyreose.

Alkalisk balanse

I High School kjemi klassen du har lært om pH skala, som måler nivået av surhetsgraden i et materiale. Midtpunktet av denne skalaen er seven. Anything under dette anses surt. Kroppen ønsker å bo på midt-punktet for optimal helse. Når du blir syk, produserer kroppen syre og systemet blir raskt ut av balanse. Tare inneholder alkali som er en base materiale. Ved å ta en tang supplement er du bringe balanse-gjenopprette kraften i alkali inn i systemet som bidrar til å hindre syre fordøyelsesbesvær og magesår. . .

Vitaminer og mineraler

Tare er en stor kilde til mange viktige vitaminer og mineraler, inkludert: vitaminene A, B, C, D, E og K og mineralene jern, fosfor, folsyre, kalium, magnesium , selen, kalsium og sink. Disse vitaminer og mineraler er viktig for et sterkt immunforsvar, regulere blodtrykk, lavere kolesterol og bedre leverfunksjonen. Tare har også vist seg å kontrollere lyster og redusere vekten.


Previous:nothing Next:kunstig søtningsmiddel ingredienser

Relaterte artikler


 • psyllium sikkerhet
 • lokale og bærekraftig restauranter i New Jersey
 • ernæringsmessige informasjon om kylling
 • mat høyt i zeaxanthin
 • hvordan å beregne og tolke et ubw
 • Twinlab rippet drivstoff informasjon
 • raskeste og enkleste måten å miste magen fett
 • protein tett mat
 • sengetid snacks som hjelper deg å forbrenne fett
 • kosthold og humør
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com