bakteriell produksjon av hydrogensulfid

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-04-20
Hydrogensulfid eller sulfurated hydrogen er en kjemisk forbindelse, hovedsakelig finnes i biogass, naturgass, og LPG. Det er også funnet i myrlendte områder, vulkaner, og avløp. Hydrogensulfid er kjent ved flere navn som hydrosulfuric syre, sulfane, sulfurated hydrogen, avledet fra de ulike egenskapene. I dagligtale kalles den også "råtne egg gass" på grunn av dens stikkende lukt

Egenskaper

Hydrogen sulfid gass er svært brennbart, giftig, luktfri, fargeløs og. H2S er tyngre enn luft, med en damp tetthet på 1,189 ved en automatisk tenning temperatur på 260 grader Celsius. Det danner en svak syre, med sine vannløselighet være 2,9 g per 100 ml ved 20 grader Celsius. Det er en svært eksplosiv blanding når den er kombinert med luft eller oksygen. Det brenner med en blå flamme og danner SO2 og vann. Det fungerer også som et reduksjonsmiddel og reagerer med metall-ioner og alkohol for å danne metal sulfider og mercaptanes henholdsvis.

Produksjon

Hydrogen sulfid kan også produseres ved hjelp av solide organiske forbindelser til varme svovel og også ved å redusere sulfurated organisk forbindelser ved hjelp av hydrogen. Hydrogensulfid er produsert i laboratorium ved å varme jern sulfid sammen med en sterk syre i en Kipp generator.

Bakteriell sammenbrudd

Den bakteriell nedbrytning av organisk materiale i fravær av oksygen fører til dannelse av hydrogensulfid eller H2S . H2S kan forekomme på ethvert sted hvor organisk materiale ved høy temperatur kommer i kontakt med svovel. Sulfat-reduserende bakterier, som styrer dannelse av sulfid, er et resultat av mutant stammer av Thiobacillus denitrificans. Anaerobe bakterier av slektene Desulfovibrio og Desulfotomaculum bruke sulfates under anaerobe forhold til å oksidere organiske forbindelser. Denne reaksjonen fører til produksjon av energi og hydrogensulfid i form av et biprodukt.

Self-Redusere Bakterier

SRB eller selv-reduserende bakterier er heterotrofe organismer som gjør bruk av thiosulphate, sulfat, sulfitt, og flere andre svovel ioner som terminal elektron akseptorer i luftveiene metabolisme. En organisk substrat, for det meste en liten kjede syre som pyruvic syre, dannes ved gjæring av anaerobe bakterier som opptrer på andre komplekse organiske underlag. Dette underlaget er nødvendig av bakteriene til å danne acetate.

Andre livsformer i produksjon av hydrogensulfid

Planter og mennesker spiller også en rolle i produksjonen av hydrogensulfid selv i små mengder. Planter tar i sulfat ion gjennom jordsmonnet og konvertere den til plante protein, som igjen er fortært av dyr for å danne animalsk protein. Når disse plantene og dyrene dør, fører det til nedbryting av proteiner, som igjen fører til produksjon av hydrogensulfid som en av biprodukter. Denne prosessen innebærer også et bredt utvalg av actinomycetes, sopp og bakterier heterotrophy Proteus vulgaris. Bakterier slekter som Chlorobiaceae og Chromtiacceae oksidere hydrogensulfid photosynthetically til hydrogen sulfate. Menneskekroppen produserer også hydrogensulfid, men i en mager mengde. Den brukes av kroppen som en "signaliserer molekyl," men mer av det kan være dødelig, og føre til død eller alvorlig medisinsk farer. Dermed, disse er de få måtene bakteriell produksjon av hydrogensulfid skjer.


Previous:nothing Next:fraksjonert vs molecularly destillert fiskeolje

Relaterte artikler


 • matvarer som blokkerer jern
 • hvor mye protein er anbefalt?
 • hvordan å sparke sjokolade avhengighet
 • lavt kalori måltider og snacks
 • masse å få tips
 • Listen over treg fordøye karbohydrater
 • hva er gamma oryzanol brukes til?
 • fordelene av å ta omega-3 fiskeolje
 • Listen over makrobiotisk mat
 • den beste maten for en nødsituasjon
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com