vitaminer for å forbedre hudens glød

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-03-28
Det er mange hud kremer, vask ansiktet og skjønnhet masker som kan eksternt forbedre helsen og utseende av huden på ansiktet til en person. God intern helse er også avgjørende for å opprettholde lyst og ungdommelig hud, ifølge MedicineNet. com. Visse vitaminer tilbyr en enkel og effektiv måte internt forbedre helsen til huden din.

Vitamin C

Vitamin C gir antioksidant beskyttelse for huden. Antioksidanter bekjemper virkningen frie radikaler, produserte molekyler når kroppen behandler maten, eller gjennom miljøeksponering. Frie radikaler forårsake celle skade, og bidrar til aldrende hud og vilkår, for eksempel hjertesykdommer og slag, ifølge informasjon fra MedlinePlus. Vitamin C hjelper også i produksjonen av kollagen, et protein som fibrøs, sammen med elastin, holder huden myk og spenstig. Voksne trenger 60 milligram vitamin C per dag. Mat som inneholder vitamin C er appelsiner, ananas, abbor og brokkoli.

Vitamin B Complex

Vitamin B-komplekset er en kombinasjon av flere vitamin B kosttilskudd, slik som biotin, riboflavin og pantotensyre, som arbeider sammen for å produsere sunn hud. Biotin arbeider med fettsyrer, og utgivelser karbohydrater, som fordeler hud og hår, viser Trygg Kosttilskudd. Riboflavin støtter kroppen ved å opprettholde funksjonen av slimhinner i fordøyelseskanalen, og produserer sunn hud, negler og hår. Pantotensyre bidrar til sunn adrenal kjertel funksjon. En mangel på dette vitaminet kan føre til akne. Vitamin B-komplekset er oppnåelig bare som supplement.

Vitamin E

Vitamin E inneholder antioksidanter som reduserer solskader på huden. Rundt 400 internasjonale enheter (IE) i denne vitamin per dag kan bremse produksjonen av celler som forårsaker kreft. Vitamin E er en populær ingrediens i kremer og lotion, og er svært effektiv på å mykne og lindre tørr ru hud, basert på informasjon fra MedicineNet. com. Mat kilder til vitamin E er blåbær, gresskar, fersken, egg og mandler.

Vitamin A

I tillegg til å forebygge øyeproblemer og støtter et sunt immunforsvar, vitamin A fremmer sunn hud med celle utvikling og vekst, notater TeensHealth. Når en person er mangelfull på vitamin A, kan han vise tegn i huden hans, som flassing og tørrhet. Bortsett fra kosttilskudd, egg, lever, gulrøtter og aprikoser er god mat kilder til vitamin A. Det daglige anbefalte mengden for vitamin A er 10. 000 hormonspiral for menn, og 8000 for kvinner.


Previous:mat og ADHD Next:hvordan å få masse på armene mine i en uke

Relaterte artikler


 • måter å trimme magen fett
 • hvordan gjøre det perfekte pull-up bar
 • CoQ10 100 mg fordeler
 • hva er indol 3 carbinol?
 • gode kilder til kalsium for en vegansk
 • fordelene av vitamin e på håret og spiker vekst
 • bivirkninger av omega-3 fiskeolje caps
 • hvordan legge opp kalorier fra fett kalorier
 • Listen av jern matvarer
 • Hydroxycut hardcore vs Hydroxycut max
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com