som frukt og grønnsaker bygge bein?

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-03-27
I både barn og voksne, er bein en endring, voksende, levende vev og kan bli styrket av vitaminer og mineraler vi får fra mat. Ifølge Agricultural Research Service av US Department of Agriculture (USDA), er kalsium ikke den eneste mineral som fremmer beinhelse: USDA rapporterer at personer som spiser frukt og grønnsaker høy i kalium og magnesium har vist seg å ha sterke bein .

Bananas

Denne søte frukten inneholder både magnesium og kalium. Den gjennomsnittlige banan inneholder ca 467,28 mg kalium. Prøv å smelte litt mørk sjokolade over skiver bananer for en velsmakende dessert.

Appelsiner

Med 237,11 mg kalium, er en appelsin et godt valg for å bygge sterke bein. Spis appelsiner hele eller kaste dem i en juicer for en spesiell opplevelse under frokosten.

Tomater

Du kan nyte tomater i pasta, salater og salsas. Eller prøv å spise dem av vintreet med basilikum, olivenolje og fersk mozzarella. Ifølge Verdens sunneste Foods, serverer gjennomsnittet moden tomat opp 399. 60 mg av kalium og 19,80 mg magnesium.

Spinat

En halv kopp kokt spinat vil gi kroppen din med 20 prosent av det daglige verdien av magnesium sammen med 120 mg kalsium. For kresen eaters, kan spinat gå ubemerket hen når blandet inn i spaghetti saus eller supper.

Avokado

I følge The Institute of Health Office of Kosttilskudd, inneholder en halv kopp most avocado 35 mg magnesium. En populær måte å nyte avokado er som guacamole, men de kan også meg blandes inn kald smoothie for ekstra næring uten en stor forandring i smaken.

Poteter

Forbruker ett medium bakt potet med huden på vil gi deg 50 mg magnesium.

Kale

En kopp grønnkål, enten kokt eller rå, gir deg om lag 9 prosent av det daglige kalsium krav. Kale kan spises friske i salater eller dampet og drysset med olivenolje og havsalt.

Broccoli

Brokkoli inneholder 21 mg kalsium per en halv kopp servering. Steam den og topp det med 1,5 oz av strimlet Cheddar ost, og du har en deilig siderett som serverer deg nesten 33 prosent av det daglige kalsium.


Previous:mat og ADHD Next:hvordan detox med suppe

Relaterte artikler


 • hva slags mat er tillatt i en hvete diett?
 • vanlige kilder til vitamin C
 • Listen over lav-kalium mat
 • psyllium sikkerhet
 • mat som fyller deg opp og hjelper deg å miste vekt
 • den beste protein drinker for kvinner
 • hvitløk som et soppdrepende middel
 • energi mat for en diett
 • et barns kosthold og atferd
 • hvordan å identifisere og bruke tang
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com