sengetid snacks som hjelper deg å forbrenne fett

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-03-19
Burning fett mens du sover høres for godt til å være sant, men enkelte matvarer inneholder ingredienser som stoke stoffskiftet og øke sjansene for vekttap. . For enda større calorie brenne over natten, ikke glem kraften i øvelsen;. Gå en tur eller trene tidligere på dagen holder forbrenningen i høygir timer etter at de forlot gym

Hot Peppers

jalapenos, Habaneros, hot saus og Cayenne er en dieter er krydret beste venn. Den kjemiske capsaicin setter varmen i chilipepper, og dette stoffet hjelpemidler i fettforbrenning også. Capsaicin virker ved turtall på stoffskiftet og forårsaker pulsen til å øke. En sengetid snack av rå grønnsaker dyppet i spicy salsa gir en god dose av varme for ikke mange kalorier. Hvis du lider av halsbrann, bør du vurdere jage din peppery snack med syrenøytraliserende.

Helkorn

Hele korn som havregryn, hele hvete brød og korn multigrain hjelpe brenne fett på grunn av deres evne til å regulere blodsukkeret. Insulin spikes forårsaket av bearbeidede karbohydrater fortelle kroppen at det er på tide å begynne å lagre fett. Hele korn holde insulin på rett kjøl, så har en liten skål med fullkorn frokostblanding eller en skive av spiret hvete toast før sengetid.

Protein

Ifølge Doug Kalman, RD, direktør for ernæring ved Miami Research Associates , kroppen forbrenner mer kalorier fordøye protein enn karbohydrater og fett. Protein holder også blodsukkeret selv. Kalkunbryst er en god kilde til magre proteiner, men tunfisk eller laks er enda bedre. Disse fiskene inneholder omega-3 fettsyrer, noe som bidrar til å forhindre stress kjemikalier som bidrar til fett lagring. Omega-3s også endre leptin nivåer, et hormon som hjelper metabolismen brenne kalorier i stedet for å lagre dem som fett.Protein pulver er full av aminosyrer som brenner fett. Tilsett 2 ts. til en frukt-eller melk-baserte sengetid smoothie. Egg gir en billig kilde til protein og er lastet med vitamin B12, et næringsstoff kroppen trenger for å forbrenne fett.

Milk

Melk er en god kilde til protein, og den høye kalsium nivåer gir en fettforbrennende boost ved å bryte ned fett og muligens hindre den fra forming. En studie utført av University of Tennessee oppdaget at folk forbruker mellom 1200 og 1300 mg kalsium per dag tapte nesten dobbelt så mye vekt som de med lavere kalsiuminntaket.

Green Tea

Grønn te rykte som en fett- brenning drikke stammer fra kraftig dose av antioksidanter den inneholder, som fart på stoffskiftet. Heldigvis for sengetid snackers, koffeinfri grønn te inneholder så mange antioksidanter som koffeinholdige versjoner. En studie rapporterte i American Journal of Clinical Nutrition fant at over en 24-timers periode, polyfenoler den catechin finnes i grønn te økte metabolic rate med 4 prosent.


Previous:mat og ADHD Next:den beste fettforbrenningen aerobic øvelser

Relaterte artikler


 • Slik bodybuild uten protein pulver
 • effekten av varme på marine fiskeoljer
 • gallestein mat
 • hvilke matvarer er de beste symbiotics?
 • mat å spise på et tørt kosthold
 • liste over de fem mat grupper
 • mat høyt i umettet fett
 • skadelige effekter av sakkarin
 • gerd acid reflux matvarer for å unngå
 • tips for magen fett tap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com