liste over matvarer som inneholder kinin

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-03-06
Kinin gir den bitre smaken til tonic som er ofte brukt som et blandebatteri med vodka eller gin. Det er kjent som en anti-malaria behandling og har også blitt brukt til å behandle leddgikt og lupus. Noen lider av rastløse ben syndrom (RLS) og nattlige leggkramper hevder at kinin gir avlastning, men det Food and Drug Administration (FDA) har utstedt en advarsel om alvorlige bivirkninger-og med død-forbundet med kinin bruk i noen mennesker.

Hva er Kinin?

Kinin er et naturlig forekommende stoff i barken av Cinchona treet, som finnes i Andesfjellene

fjellene i Peru og Ecuador. Kinin ble innført til Europa på midten av 1600-tallet, men etter ødeleggelsen av mange Cinchona trær og den resulterende sjeldenhet av kinin, en måte å syntetisere kinin var nødvendig. Dette var ikke helt gjennomført før to molekylære kjemikere, Robert Woodward og William Doering, var i stand til å fullføre prosessen i 1944.

Er Tonic Water Safe?

Det enkle svaret er ja. Som enhver mat eller drikke, kan tonic skape en reaksjon hos alle som er sensitiv eller allergisk mot kinin. Slike forekomster er sjeldne, men. I USA, begrenser FDA mengden av kinin tillatte i tonic vannet om lag en 10nde resepten dose. Produsenter legger akkurat nok kinin å kullsyreholdig vann for å gi den karakteristiske bitter smak. Sukker, sirup og sitrus smaker ofte lagt for å gjøre tonic mer akseptabel. Bitter sitron og bitter lime drikke tendens til å være mer populær i Europa enn de er i U. S.

Reseptfrie Kinin: Forsiktig

Mange Internett-kilder tilbyr kinin te og kinin pulver til å legge til maten. FDA har utstedt sterke advarsler om bruk av slike produkter. Bivirkninger kan være syn og hørselsproblemer, hodepine, uregelmessig hjerterytme og til og med nyresvikt. I USA har det vært rundt 100 kinin-forårsaket dødsfall de siste 40 årene, ifølge FDA, og hundrevis av permanente skader. Kinin fungerer som en mild muskelrelakserende i små doser, og det er derfor noen sier at det er en effektiv behandling for leggkramper, men også årsaken til at kinin kan være farlig i doser som ikke er nøye målt og foreskrevet. Self-medisiner med kinin kan være svært risikabelt, så oppsøk lege for behandling av tilstander der kinin kan være foreskrevet. Kinin er godkjent kun for behandling av malaria i USA faktisk har FDA forbudt alle unntatt ett merke av kinin, Qualaquin, for medisinsk bruk.

The Bottom Line

drikke tonic vann i moderate mengder er fint hvis du liker smaken på brus eller cocktails. Se legen din, men hvis du bruker den til å behandle leggkramper, da det kan være andre produkter tilgjengelig. Ikke kjøp off-brand kinin fra Internett eller fra leverandører utenfor USA.


Previous:mat og ADHD Next:effektene av kreatin pulver

Relaterte artikler


 • godt humør kosthold mat
 • hva er glykemisk indeks og hvorfor skulle du bry deg?
 • hva ingrediensene er i vitamin D3?
 • kosthold for en kropp trimming stoffskifte
 • gjær matvarer for å unngå
 • tips for magen fett tap
 • hvordan å bygge muskler i en kvinnelig
 • hvordan du spiser for sterk og sunt hår
 • co enzym Q10 bruker
 • godt kosthold for å miste vekt og få muskler
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com