godt og sunt kosthold for menn

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-03-21
Det kan være vanskelig for menn å opprettholde et godt og sunt kosthold. . Det er mye stigma knyttet til slanking og de fleste bare tenke på hva maten de blir nødt til å kutte ut. Så en diett hvor du spiser mer, tilfredsstille dine søt tann og selv få jukse en gang i uken egentlig ikke høres ut som en diett. Men, ved å innføre og opprettholde et par sunn spising retningslinjer, kan du ha et godt og sunt kosthold uten å føle som om du mangler ut.

Spise mer regelmessig

Du trenger ikke å spise mindre for å opprettholde en sunn kosthold. Faktisk bør du gjøre det motsatte. Dobbelt så mange måltider om dagen fra tre til seks, innføre en snack etter hvert hovedmåltid og redusere hovedmåltidet delen litt. Ved å øke antall måltider du spiser, men å redusere den delen størrelsen, vil kroppen din takle kaloriinntak bedre og du vil føle deg bedre form, slankere og miste fett samtidig.

Inkluder Key Foods

For å tilfredsstille kroppens ernæringsmessige behov, må du ta viktige matvarer i kostholdet ditt. Du bør inkludere meieriprodukter, frukt og grønnsaker, magert kjøtt, nøtter, bønner og andre belgfrukter, og hele korn brød. Ved å bruke disse basismatvarer som grunnlag for kostholdet ditt, vil du oppfylle kroppens behov, så vel som å tilfredsstille din sukker cravings med søte frukter.

Smoothies

Spise sunt kan noen ganger kolliderer med kravene til arbeid og familieliv . Smoothies kan være den raske løsningen. De kan være fulle av frukt, melk, yoghurt og whey pulver for å gi deg et skikkelig kick ernæringsmessig. Ved å erstatte et måltid som frokost med en smoothie, kan du øke sjansene dine for å miste vekt og holde den av lenger enn et år.

Drikke

Som en del av et sunt kosthold, er det viktig å vite hva du skal drikke og hva som ikke skal drikke. Reduser mengden av alkohol og brus i kosten. Disse drikkevarer er fulle av kalorier, men i motsetning til mat de ikke føle deg full eller redusere mengden mat du spiser. Mål å drikke mye vann, vil det holde deg hydratiserte, bidrar til å transportere næringsstoffer til musklene og holde stoffskiftet fungerer; Alle viktige faktorer til et godt og sunt kosthold

Ukentlig Unn

For en dag i uken. , bør du kaste retningslinjene. Planlegg jukse måltidet for uken. Du vil kanskje velge en sosial hendelse eller fotballkamp. Denne måten du har kontroll på når du jukser, får deg til å nyte maten du savne mest og best av alt, ingen trenger å vite at du er på diett.


Previous:mat og ADHD Next:endomorphs kosthold

Relaterte artikler


 • økologisk eple cider eddik g. pasteurisert eple cider eddik
 • hvordan å få muskler og størrelse
 • hva slags mat har mest mettet fett?
 • informasjon om belgfrukter
 • Atkins måltid ideer
 • alkaliske matvarer og grønnsaker
 • Hva er fordelene med en vanlig kosthold?
 • enkle måter for kvinner å miste vekt
 • ADHD og autisme dietter
 • viktige vitaminer for menn
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com