Q10 deficency symptomer

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-03-04
mangel på Q10, ifølge Mayo Clinic, kan resultatet skyldes tre ting: mangelfullt kosthold, uttømming av tilførsel av kroppen og enkelte fysiske sykdommer som svekker biosyntesen av det innen kroppen (metabolske eller mitokondrie). Høyt blodtrykk kan være et symptom når en Q10 mangel foreligger, som kan utøve intoleranse og brystsmerter, så vel som kronisk utmattelse.

High Blood Pressure

The koenzym Q10, også kjent som CoQ10, har vært anerkjent i henhold til Mayo Clinic som svakt synkende systolisk blodtrykk-og potensielt redusere diastolisk også. Derfor, med den fordel i tankene, kan du oppleve en økning i blodtrykket både dersom du lider av en mangel på Q10. Siden kroppen får Q10 på tre mulige måter, skal årsaken til mangelen din pekes før du kan løse eventuelle symptom på grunn av Q10 mangel.

Trening intoleranse og brystsmerter

Tette blodårer kan forby din evne til å utøve, fordi det begrenser mengden av blodstrøm som kan kurs gjennom dem og sørge for at oksygen til andre deler av kroppen din, inkludert muskler. Tilstoppede arterier kan også føre til at hjertemuskelen å produsere brystsmerter. The Mayo Clinic sier at Q10-tilskudd har blitt anerkjent i flere små studier til fordel for folk som har tilstoppede arterier. Faktisk har Q10 vist seg å hjelpe i noen tilfeller med hjertet beskyttelse når en person gjennomgår bypass operasjon. Lidelse en mangel på Q10, derfor har potensial til å redusere utøve mulighet for dem som lider av tette arterier og for å tillate retur av preexisting brystsmerter.

Chronic Fatigue

En økt dose av Q10 i de mangelfulle kroppen har vist å redusere migrene, brystsmerter og astma (kombinert med andre behandlinger), ifølge Mayo Clinic. De tre symptomene er også symptomer oppleves med tilstanden av kronisk utmattelse. Derfor kan en mangel på Q10 hjelp få disse tre symptomene, samt hindrer muligheten til å hjelpe med to andre kronisk utmattelse symptomer: tap av hukommelse og uforklarlige muskelsmerter.

Blood Sugar og annen viktig informasjon

Hvis du velger å ta Q10 tilskudd for å behandle din mangel på Q10, være oppmerksom på flere fakta. Først Q10 kunne senke blodsukkernivået. Så hvis du er diabetiker eller hypoglycemic, konsultere legen din før du begynner Q10. Det andre, hvis du har en blødning lidelse eller er du på medisiner som øker denne risikoen, konsultere legen din før du starter Q10 tilskudd. Til slutt, kan Q10 potensielt lavere blodtrykk. Hvis du allerede er på medisiner for å senke blodtrykket, kan dette redusere det enda mer, og til et farlig nivå i forbindelse med legemidlet. Rådfør deg med lege før du begynner Q10.


Previous:mat og ADHD Next:liste over matvarer for tre-dagers frukt kosthold

Relaterte artikler


 • svakhetene ved en lav-fett kosthold
 • viktigste mat kilder til vanadium
 • naturlig energi urter
 • hvordan brenne overflødig fett
 • hvordan legge til protein pulver til havregryn
 • gode effekter av slanking
 • hva er whey protein til?
 • lavkost diett mat
 • naturlige kilder til vitamin D3
 • risiko for brus
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com