tips for å få tynne fort

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-02-16
Å være overvektig eller overvektig utgjør flere helsemessige bekymringer som risiko for hjertesykdom, slag, diabetes, høyt blodtrykk og visse kreftformer. Av denne grunn er det best å opprettholde en sunn vekt og slipp overskytende pounds. Komme tynne eller miste vekt kan være en utfordring. Slanking krever en konsekvent plan. Men med innsats, kan du miste vekt og forbedre din generelle helse.

Control Mat Deler

Overspising er en vanlig årsak til overvekt og fedme. Men, kan du styre din vekt og miste ekstra pounds ved å redusere mengden du spiser. Slanking og får tynne innebærer ikke sulte deg selv eller hoppe over måltider. Men heller enn spise tre store måltider om dagen sammen med konstant snacking, opt fem til seks små måltider per dag, anbefaler Helse Castle. Denne metoden holder stoffskiftet aktivt og du er i stand til å forbrenne mer kalorier og fett gjennom hele dagen. Planlegg å spise 500 færre kalorier hver dag for å forbruke 3500 færre kalorier i uken. Ifølge Diet Channel, hjelper dette trikset du kaste 1-2 lbs i uken.

Fysisk aktivitet

Se hva du spiser er viktig å få tynne. Men å få fart på vekttap prosessen, er det lurt å innlemme fysisk aktivitet eller trening til rutine. Øvelser som aerobic, løping, sykling eller rask gange makt forbrenner fett og kalorier, og bidrar til å redusere kroppsvekt. Opprettholde en sunn, slank kroppsbygning krever ikke timer trening om dagen. Løse for å få minst 30 til 60 minutter trening hver dag.

Lose Vann Vekt

Body fett øker vekten, men ofte, overflødig kroppsvekt resultater fra vann oppbevaring. Kroppen kan inneholde flere pounds av vann, noe som kan resultere i en større mage og lår. Øvelse fremmer svetting og utgivelser litt vann vekt. Men for å bli kvitt flere pounds av overflødig væske i kroppen din, holde rikelig med væske i systemet (drikke åtte glass vann om dagen) og holde saltinntaket til et minimum -. Ikke mer enn 2300 mg daglig

Healthy Eating

De typer mat og drikke du velger å konsumere påvirker vekttap innsats. Det er ingenting galt med å nyte en og annen godbit. Men å spise usunn mat på daglig basis kan øke din kroppsvekt og hindrer din innsats for å slippe ekstra pounds. Usunne valgene kan inkludere rask mat, fet mat og sukkerholdig mat og drikke. Vurder dine spisevaner og vurdere måter å gjøre forbedringer. For eksempel, helt eliminere sukker og fet mat og erstatte disse med frukt, grønnsaker, magert kjøtt, nøtter og andre lav-kalori valg.


Previous:mat og ADHD Next:hvordan planlegge en ikke-vegetarisk kosthold

Relaterte artikler


 • hva har vitaminer d & k til felles?
 • Slik detox fra kaffe
 • borage olje sikkerhet
 • hva er fordelene med linfrø for mennesker?
 • Listen over lav-jod mat
 • hva slags mat er bra for healing?
 • kosthold for et barn med legg
 • hva er gode måter å få six-pack abs?
 • lett slanking tips for tenåringer
 • kosthold for sol sensitivitet
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com