lean protein alternativer

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-02-28
Alle trenger protein. Enten at kosten inneholder kjøtt, vegetar eller vegan protein kilder, er protein nødvendig for å bygge sunne nerver, bein og muskler. Alle protein er ikke skapt like, så velg klokt og selektivt. Lean protein med sunne fettsyrer vil gi friske byggesteiner kroppen trenger for å reprodusere nye celler.

Hjorte

Hjorte, også kjent som hjortekjøtt, er høy i protein, lite mettet fett og høyt i jern og B vitaminer. En 4-oz. servering av reinkjøtt inneholder kun 1,4 gram mettet fett. Selv hjort kanskje ikke så kommersielt tilgjengelig som biff, svinekjøtt, lam eller fisk, er det et utmerket valg når du kan få det.

Lamb

Lamb har bare litt mer fett enn svin indrefilet og mindre fett enn biff. Fire oz. av lam har 6 gram fett, mot 9 gram i samme størrelse servering av biff. Mest lam er lett å trimme, og inneholder en lett marmorering av fett.

Svinekjøtt

Indrefilet av svin er "den andre hvitt kjøtt, heter det i en 1987 svinekjøtt reklamekampanje. Ifølge WebMed, er svinemørbrad du kjøper i dag, slankere enn svin tilgjengelig for 20 år siden. Fettet på Indrefilet er vanligvis lettere å trimme enn andre kutt av svinekjøtt stekt.

Frittgående Chicken

frittgående høns er en av de sunneste kildene til magre proteiner, ifølge fitness profesjonelle Mark Sisson. Kyllingene har mindre kroppsfett fordi de ikke blir holdt i små bur der hovedaktiviteten er å spise. Hvitt kjøtt har mindre fett enn mørkt kjøtt, og du bør unngå å spise fet hud.

Egg

Organisk egg er rimelig kilder til protein, og sunnere enn falske eggprodukter, ifølge Mark Sisson. Egg er rike på vitaminer og gode fettstoffer, og høy i antioksidanter. Når det gjelder servering størrelse, får du mye protein og relativt få kalorier for maten dollar.

Cold Water-Fisk

Vill laks gir en utmerket kilde til protein og vitale essensielle omega-3 fettsyrer. Oppfôret laks inneholder mindre Omega-3. Wild tunfisk er også en utmerket kilde til protein og omega-3 fettsyrer. Mens det er noe bekymring over kvikksølvforurensning av noen vill tunfisk, mest hermetisk og frossen tunfisk er trygt å spise og sunnere enn mange andre fisk og sjømat panerte alternativer.

Økologisk kjøtt

Grass-matet, er økologisk kjøtt veldig mager og sunn, og dyrene blir behandlet mer humant enn kommersielle biff. Økologisk storfekjøtt er renere, rikere på næringsstoffer og inneholder sunnere fett enn kommersielt hevet biff, og noen folk tror det smaker bedre. Det er dyrere enn kommersielle biff, men fordelene til kroppen din gjøre opp for den ekstra kostnaden. bære Mange helsekostbutikker økologisk kjøtt, og mer mainstream dagligvarer butikker kan bære det også.

Mandler

Mandler og mandel smør er sunnere enn peanøtter og peanøttsmør. Mandler og mandel smør er også mindre sannsynlighet for å provosere en allergisk reaksjon.


Previous:mat og ADHD Next:hvordan vi kan forbedre elastin

Relaterte artikler


 • Hva er fordelene med acai bær ekstrakt?
 • hvordan å bulk opp med rene matvarer
 • hva er kosthold utveksling?
 • kosttilskudd som bygge makt og styrke
 • de beste måtene å miste kjærligheten håndtak
 • glutenfri kosher mat
 • ting å spise for å legge på seg
 • hva er en høy glykemisk indeks?
 • myter om den oransje frukten
 • hvilke matvarer bidra til øke stoffskiftet?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com