kjendis kosthold tips

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-02-13
De fleste kjendiser kosthold og trening på grunn av sitt yrke. Selv om folk flest ikke har personlige trenere eller en-mot-en dansetimer, er det mulig å komme opp med lignende treningsøkter og dietter for å miste vekt. Kate Gosselin, Kelly Osbourne, Kim Kardashian og Beyoncé Knowles har alle delte sine kjendis kosthold tips med magasiner. Kjendiser begrense kalorier, spise ren mat og konsekvent trening.

Kate Gosselin

Kate Gosselin er kjendis kosthold tips er å spise økologisk mat. Hun mistet vekt ved å danse på TV-showet "Dancing With The Stars", men så tok henne fitness til neste nivå ved å kjøre. Gosselin fortalt "People" magasinet hun planer om å jobbe opp til å kjøre 10 miles tre ganger i uka. Hennes andre diett tips er å spise en fiberrik frokostblanding til frokost, og deretter holde den lav-karbohydrat resten av dagen. Hennes gå-til mat inkluderer grillet kylling med salat eller bakt fisk, hummus, eggehviter med fetaost, mandler, solsikkefrø og ris kaker med peanøttsmør.

Kelly Osbourne

Kelly Obsourne også mistet vekt mens trening for "Dancing With The Stars. " Hun fortalte "People" magazine at hun gjør pilates og en halv time cardio om dagen. Osbourne ga opp kullsyreholdige drikker, bruker del kontroll og begynte å lage bedre mat valg. En annen Osbourne vekt-tap Hemmeligheten er å spise en liten bit av noe som har ingen karbohydrater og ingen sukker før hun går til sengs.

Kim Kardashian

Kim Kardashian har en personlig trener som hjelper henne gjennom minst tre treningsøkter i uken. Kardashian sier hun noen ganger virker ut fire eller fem ganger i uken. Hennes fitness hemmeligheter omfatter løping på tredemølle i 30 minutter og deretter løfte vekter i 30 minutter. Hun utfører også ben heiser, lung, knebøy og ab øvelser. Kardashian spiser mye protein, og ikke mange søtsaker eller junk food. Hun sjelden drikker kullsyreholdige drikker og praksis del kontroll. En Kardashian kjendis kosthold tips er å slutte å spise etter 7 p. m.

Beyonce Knowles

Beyonce Knowles er kjent for å ha vært på Master Cleanse eller lønnesirup diett raskt for hurtig vekttap for en rolle. Men, spiser hun vanligvis ekte mat inkludert mye grønne grønnsaker. Knowles følger en lav-kalori, lav-fett og low-carb diett. Hun unngår rødt kjøtt, brød og alkohol. I tillegg til dans, inkludere Knowles 'treningsøkter kjører og intervalltrening. Hun arbeider ut fem ganger i uken, gjerne sette i en halv time med kardio og 45 minutter med frie vekter.


Previous:den beste dietter for svak metabolisme Next:mat som øker kollagen og elastin

Relaterte artikler


 • er vekt watcher månedlige passere en kombinasjon av elektroniske verktøy og møter?
 • de syv ukers diett
 • vegetabilske snacks for barna
 • makrobiotisk super mat
 • produkter som inneholder retinol
 • diett hemmeligheter
 • fitness tips for det nye året
 • mat for å øke funksjon i skjoldbruskkjertelen
 • kardial diett menyen mat
 • hva slags mat har glutation?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com