den beste dietter for svak metabolisme

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-02-13
Den menneskelige kroppen krever en viss mengde energi til å utføre dag-til-dag aktiviteter. Metabolisme regulerer og styrer tilførsel av denne energien. Med en langsom metabolic rate, gjør kroppen ikke forbrenne fett så raskt, og du er mer sannsynlig å få vekt. General kosthold og mosjon kan oppveie dette, og få stoffskiftet tilbake til normal hastighet.

Drikk te og kaffe

Koffein øker metabolic rate på rundt fem prosent, eller 100 kalorier om dagen. Drikke en kopp kaffe eller te om morgenen øker metabolismen. Ikke hopp over kaffen å miste vekt. Grønn te er et godt alternativ, som en studie gjort av Shargorodsky i 2009 på lang sikt inntak av antioksidanter viste "en forbedring i glukose og lipid metabolisme" blant forsøkspersonene. Grønn te er full av antioksidanter, så basert på studier, kan det være avgjørende faktoren for å øke stoffskiftet.

regelmessige måltider

Du må sørge for at du spiser anstendig størrelse måltider, og få nok mat. Det er fristende å si sulte deg selv når kosten, men mangelen på mat og derfor energi setter stoffskiftet i rasjon modus. Kroppen din tror du kanskje ikke spise veldig mye lenger, så ønsker å bygge opp lagret energi. Ved undereating, senke stoffskiftet. Prøv å holde hver måltid til rundt 430 kalorier, og har tre måltider om dagen. Også spiser en 150 calorie snack enten på siden av lunsjen til å holde deg gående. For ytterligere vitenskapelige opplysninger om dette problemet, les "The Effekt av Low-kalori dietter på Metabolic Rate" på Medscape.

Varme og kalde

Noen matvarer og drikke krever kroppen til å arbeide for å bringe dem til riktig temperatur . For eksempel har drukket kaldt vann er vist å øke metabolismen og brenne en ekstra 50 kalorier om dagen, og dette antas å være et resultat av kroppen å måtte bruke energi til å varme opp vannet til kroppstemperatur. Det motsatte er tilfelle med cayenne pepper, som har samme effekt, men for det motsatte grunn-det gjør kroppen for varm.

Protein

Protein bygger muskler, som er en stor faktor i stoffskiftet. Mer muskuløse individer har høyere metabolisme, fordi muskler krever mer kalorier for å fungere enn ikke fett. Så forbruker en liten del av rødt kjøtt vil faktisk være bra på grunn av proteininnholdet. Egg, bønner og mandler gir også gode kilder til protein. Øke muskelmasse gjennom trening øker også forbrenningen. Trening forbrenner kalorier, og de musklene du bygger holde stoffskiftet fungerer.

Grønnsaker

kombinerer fiber, vitaminer og næringsstoffer som finnes i grønnsaker er uvurderlig for å øke metabolismen. Frukt og grønnsaker bør alltid være en del av kostholdet ditt uansett, men hvis du ønsker å øke metabolismen Myfit. ca sier å konsumere 10-12 porsjoner med frukt og grønnsaker daglig.


Previous:Hva er fordelene med hvete gress pulver? Next:kjendis kosthold tips

Relaterte artikler


 • mat for baby muskel-og hjernens utvikling
 • hva er en glukose meter til?
 • ti år tynnere kosthold
 • svakhetene ved en lav-fett kosthold
 • matvarer som kan hjelpe deg å sove
 • diett tips for å miste fett
 • kilder til protein for barn
 • hvordan du beregner en ideell kroppsvekt utvalg
 • egenskaper av essensielle fettsyrer
 • myse-/valle-/vasslepulver applikasjoner, og bruker
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com