bruken av rød, gjæret ris pulver

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-02-16
Red gjær ris pulver har blitt brukt av asiatiske kulturer siden år 800. Mer enn 2. 800 år siden, ble rød gjæret ris først brukt av kineserne som mat bevare og farge additiv. Under Ming Dystany av AD 1368 til AD 1644, ble det bemerket i publikasjonen som rød gjær ris bistått i relieff av gastrointestinale problemer, økt blodsirkulasjon, og fremmet generelle magen helse.

Food Additive

asiatiske land bruker rød gjæret ris pulver i å lage ris vin. I tillegg er rød gjæret ris lagt til mat som en smakstilsetning, og brukt som tilsetning til å opprettholde kjøtt eller fisk farge og smak. Det er en stift element i de fleste asiatiske husholdninger.

Administrerende Kolesterol

inneholder forbindelser indenitcal til "statiner," eller kolesterolsenkende midler finnes i presricption narkotika, er rød gjæret ris solgt som en naturlig over-the-counter kolesterol -senking supplement. Statiner, som Lovastatin funnet i rød gjær ris pulver, senker mengden av kolesterol laget i leveren ved å blokkere enzymet som styrer mengden av kolesterol produksjon.

forbedrer blodsirkulasjonen

Red gjær ris pulver evne til å forbedre blodsirkulasjonen ble oppdaget under Ming-dynastiet. Det antas at tillegget er kolesterolsenkende egenskaper er knyttet til dens antatt evne til å øke blodsirkulasjonen. Mer forskning er nødvendig for å bekrefte disse funnene.

Forebygge hjertesykdommer

For mer enn 2000 år, har rød gjæret ris pulver spilte en betydelig rolle i å fremme et sunt hjerte-system gjennom forbedret blodgjennomstrømning og redusert clotting i den kinesiske mennesker. Det har også blitt funnet at rød gjæret ris bistår i forebygging av "aterosklerose", en tilstand som kan til slutt føre til koronar hjertesykdom. Ifølge US News, antyder en ny studie som tidligere hjerteinfarkt lider kan redusere sjansen for et annet angrep med 45 prosent ved å ta rød gjæret ris.

Unn magesmerter

Bruk av rød, gjæret ris for mage problemer var første gang nevnt i et gammelt kinesisk publikasjon, u00ABBen Cao Gang Mu-Dan Shi Bu Yi. " Utøvere av tradisjonell kinesisk medisin bruker rød gjær ris pulver å lindre mage-problemer på grunn av stillestående blod. Videre studier er nødvendig for å bekrefte bruk av rød gjæret ris for magesmerter og vilkår.


Previous:mat og ADHD Next:tips for å få tynne fort

Relaterte artikler


 • diett tips for vinteren
 • Listen over vanlige karbohydrater
 • handleliste for en rå mat diett
 • hvordan du styrer vinsyre i mennesker
 • hvordan å gjøre det volumterics kosthold
 • hva er kosthold utveksling?
 • fakta på en hver dag kvinners vitaminer
 • kilder til jern og kalsium
 • hva er sodium stivelse glycolate?
 • negative effekter av energidrikker
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com