Listen over karbohydrater i frukt

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-02-03
The karbohydrater, eller sukker, i frukt kalles fruktose og brytes ned relativt raskt av kroppen for å gi energi. Noen frukt inneholder også fiber, som er en annen type karbohydrat. Fiber er ikke brutt ned av kroppen din, og du brenner karbohydrater som forsøker å fjerne det. Derfor, når du har en del av mat med 5 g eller nyere av fiber i det, bør du trekke fra gram fiber fra gram karbohydrater for å få netto karbohydrater. Med mat som har mindre enn 5 g fiber, ikke trekke fra fiber;. Netto karbohydrater vil være den totale karbohydrater

bær

En kopp oppskåret rå jordbær inneholder 12,8 g karbohydrater, men bare 3,3 g fiber . Derfor er netto karbohydrater for en kopp jordbær 12,8 g fordi mengden av fiber er mindre enn 5 g. Femti rå blåbær uten tilsatt sukker har 9,9 g karbohydrater og 1,6 g kostfiber. Mengden av netto karbohydrater for 50 blåbær er 9,9 g. Bjørnebær er høyere innhold av kostfiber enn jordbær eller blåbær. En 5,1-oz. servering av bjørnebær inneholder 14,7 g karbohydrater, men 7,6 g kostfiber. Trekk gram fiber fra gram karbohydrater fordi mengden av fiber er over 5 g. Dette gir 7,1 g netto karbohydrater for en 5,1-oz. servering av rå bjørnebær. En 4,3-oz. servering av fersk, rå bringebær har 14,6 g karbohydrater og 8 g kostfiber. Antallet av netto karbohydrater for denne mengden av rå bringebær er 6,6 g.

Melon

Melon tendens til å ha et høyere karbohydrat teller enn bær. Rå vannmelon har svært lite fiber, bare 0,6 g per 5. 4 oz. Men det har 11,7 gram karbohydrater eller netto karbohydrater for samme beløp fordi du ikke trekke fra fiber beløpet når det er under 5 g. Cantaloupe er en annen melon som er ganske lite fiber. En 5,5-oz. servering av fersk honningmelon har 1. 4 g fiber og 13,7 g karbohydrater. Sin netto carb totalt er 13,7 g. En 4,4-oz. kile av honningdugg melon inneholder 11,4 g karbohydrater og 1 g kostfiber. Sin netto carb beløpet er 11,4 g for en 4,4-oz. wedge.

Citrus

En seks. 3-oz. servering av appelsin inneholder 21,2 g karbohydrater og 4,3 g kostfiber. Netto karbohydrater for servering er 21,2 g karbohydrater. En 8,1-oz. servering av rå grapefrukt har 18,6 g karbohydrater og 2,5 g kostfiber, som gir 18,6 netto karbohydrater. En 1-oz. servering av sitron uten å skrelle den har 2,6 g karbohydrater og 0,8 g karbohydrater, som resulterer i 2,6 g netto karbohydrater. En 1-oz. servering av kalk har 3 gram karbohydrater og 0,8 g karbohydrater, som resulterer i 3 g netto karbohydrater fordi du ikke trekke fra fiber beløpet når det er mindre enn 5 g.

Andre Frukt

A 1-oz. servering av rå eple med huden sin inneholder 3,9 g karbohydrater og 0,7 g kostfiber, dermed dets netto karbohydrater totalt er 3,9 g. En 1-oz. servering av Concord druer inneholder 4,8 g karbohydrater med 0,8 g kostfiber for en samlet netto karbohydrater på 4,8 g. En 1-oz. servering av rød eller grønn rå europeiske druer inneholder 5,1 g karbohydrater og 0,3 g kostfiber, som gir 5,1 g netto karbohydrater.


Previous:hva er fordelene av å spise sunt porsjoner? Next:tips for å øke appetitten

Relaterte artikler


 • ADHD og autisme dietter
 • mat til lavere cholestrol
 • sitron-rens retninger
 • typer av sukker-fri mat
 • naturlige måter å heve blod presssure
 • enkelt dietter for tenåringer jenter for sommeren
 • Hva er fordelene med hvete gress pulver?
 • fettfattig kosthold hos menn
 • fordelene og bruk av emu olje
 • top fettforbrenner produkter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com