Jackie Warner kosthold tips

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-02-29
Jackie Warner er en amerikansk entreprenør og ekspert på helse, kosthold og fitness. Hun er grunnlegger av Sky Sport og Spa, et treningsstudio og spa i California, og forfatter av "Det er derfor du er Fat. " Jackie Warner beskriver hennes diett tips som "sunn fornuft prinsipper" og mener at ved å tenke positivt og følge henne kosten metoder, kan du nå dine vekttap mål.

Unngå Sugar

Warner beskriver sukker som «djevelen». Hun råder deg til å unngå det fordi det fører til trøtthet og hormonell ubalanse, og truer dine vekttap mål. Hun foreslår at du leser mat etikettene nøye og ikke kjøpe noen produkter som inneholder mer enn ni gram sukker. Warner også anbefaler å blande hele frukter, fordi de gir fiber og viktige næringsstoffer, mens juicing frukt fjerner fiber og gir deg bare sukkerholdig saft å drikke. Fordi sukker er avhengighetsskapende, råder Warner at du fjerner all raffinert sukker fra kosten din i fem dager og tillater deg selv ett "jukse måltid" i helgen for å dempe sukker cravings.

øke stoffskiftet

Warner forklarer at Human Growth Hormone (HGH) øker stoffskiftet fordi det tvinger kroppen til å trekke energi fra fettreservene først. Hun anbefaler magre proteiner, hele korn, grønnsaker og belgfrukter å øke nivåer av HGH. Warner anbefaler også matvarer som øker nivåene av «fettforbrennende hormoner," slik som testosteron og progesteron. Gul og oransje grønnsaker, grønne bladgrønnsaker, egg, kjøtt, fisk, frukt, nøtter og belgfrukter øker testosteron produksjonen, ifølge Warner. For å øke progesteron nivå, anbefaler hun matvarer som inneholder B-vitaminer, som bønner, bananer, avokadoer, spinat og tomater, og matvarer som inneholder magnesium, som mandler, egg og frø.

Kategoriser Din Mat

Warner's vekttap tips guide deg mot sunne matvaner og trene deg til "naturlig avvise sukker og bearbeidet mat. " Warner foreslår ikke total avholdenhet fra sukker og fet mat fordi hun mener at savn ikke fungerer. I stedet, råder hun deg til å sortere mat i tre kategorier: The Good, The Bad og The Ugly. Hun foreslår at du starter hvert måltid ved å spise en tilfredsstillende mengde "god" mat: grønnsaker, frukt og magre proteiner. Ved å fylle opp på "god" mat, vil du trene appetitten til å kreve bare en liten mengde "dårlig" mat som karbohydrater og et enda mindre mengde "stygge" mat, som alkohol og desserter.


Previous:mat og ADHD Next:dietter for en eldre person

Relaterte artikler


 • enkelt dietter for barn
 • raffinert sukker diett
 • hva slags mat er tillatt i en hvete diett?
 • Listen over alpha hydroxy syrer
 • maksimal fettforbrenning mat
 • grønnsaker som inneholder plantesteroler
 • liste over mat uten konserveringsmidler
 • beat kilder til vitamin E olje
 • hvordan du kan øke metabolismen og være på vakt
 • co enzym Q10 bruker
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com