tips om å miste en feit ansikt

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-01-01
Så snart en person får en betydelig mengde vekt, vil det bli umiddelbart synlig i ansiktet, på grunn av eksistensen av fettet kjertler i den menneskelige anatomi. Videre er det ikke uvanlig for folk å ha plumpe ansikter og likevel forbli slanke ellers. Som ansiktet er av så vital betydning for en persons sosiale liv, kan ansikts fett være skadelig i form av selvtillit. Å miste fett i ansiktet regionen kan oppnås på flere måter.

Resultater av Facial vektøkning

Den mest åpenbare grunnen til ansikts fett er aldring, som får musklene i ansiktet å miste elastisitet. Men det er mange andre årsaker, som for eksempel mangel på søvn og mosjon, overdrevent forbruk av alkohol og nikotin, og dårlig kosthold. Resultatene av ansikts vektøkning kan inneholde funksjoner som puffy eller "piggy" øyne, lubne kinn, dobbelt hake og droopy jowels, som alle kan tjene til å redusere en persons tiltrekningskraft i egne øyne, og derfor deres selvfølelse.

Øvelser for Double Chin og jowls

Det er mange ansikts øvelser for å miste fett, som kan praktiseres daglig, avhengig av region som har vært mest berørt. I tilfelle av en dobbel hake, som så ofte ledsaget av sagging jowls, er en øvelse å drapere nederst leppe over den nederste raden av tenner, dermed utlån en tannløs utseende i ansiktet, og deretter for å åpne munnen opp og ned i noen minutter hver dag. Dette vil tjene til å stramme og tone musklene i haken området. En annen er å bruke hånden, med fingrene holdt tett sammen, for å gjentatte ganger trykke på undersiden av haken, igjen i noen minutter, og på daglig basis.

Øvelser for lubne kinn

En av de enkleste måtene å redusere fett i området av ansikts kinnene er å smile, noe som kan praktiseres i speilet, både med tennene blottet og skjult, holder hver smile i fem til 10 sekunder fem ganger daglig. Dette vil ha den effekten av stramme opp ansiktsmusklene, og så reduserer fett. En annen metode er å blåse begge kinnene med luft, og flytt deretter luften fra en kinnet til en annen før tretthet setter innDette kan gjentas fire ganger på en daglig basis. Fortsatt en annen er å smile av pursing leppene, så hollowing kinnene, holder denne stillingen i rundt fem sekunder, så smiler igjen og så videre. Dette kan gjentas opptil fem ganger daglig.

Sunn mat, drikke og Øvelse

Visse matvarer og drikkevarer har effekten av å redusere ansikts fett, og disse inkluderer frisk frukt og nøtter, samt rå rå grønnsaker og melk . Regelmessig hydrering av kroppen kan ha samme effekt, som vektøkning er ofte et resultat av dehydrering: Åtte glass vann om dagen vil bidra til å opprettholde sunn vekt nivåer. I tillegg bør saltinntaket reduseres, som salt fremmer vann oppbevaring. Regelmessig mosjon vil også hjelpe, da dette bidrar til å svette ut giftstoffer som kan bidra til vektøkning i ansiktet og andre områder av kroppen.


Previous:hvordan du kan øke metabolismen og være på vakt Next:hva vegetariske matvarer kan jeg spise for å bygge litt mer muskler?

Relaterte artikler


 • de negative effektene av Tupelo honning
 • tips om når man skal spise når du bygger muskel
 • hvorfor drikke vann når du er på en diett?
 • Paleo kosthold for ADHD
 • Listen over mat å spise for å få vekt
 • hvordan du flat mage naturlig
 • lav-protein diett forholdsregler
 • hvorfor er noen alkalier beskrevet som sure?
 • kosthold kontroll tips
 • pre-workout energi kosttilskudd for kvinner
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com