tips for magen fett tap

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-01-06
Å miste magen fett kan være en frustrerende og overveldende mål for mange mennesker. Det krever engasjement både til kosthold og trening for å gå ned i vekt. Endre ens kosthold kan være utfordrende, men er viktig å miste kroppsfett. Ved å redusere mengden av "dårlig" mat og øke tilstedeværelsen av naturlige matvarer i kostholdet, samt regelmessig trening, kan en oppnå målet gitt nok tålmodighet og besluttsomhet.

Unngå "Bad" Karbohydrater og Sugar

Noen karbohydrater er bra for deg og vil ikke forstyrre vekttap. Disse inkluderer grønnsaker, frukt, ris og havre. Mat som inneholder raffinert mel, som brød, pasta og kake, bør unngås. Kroppen har problemer med å behandle store mengder karbohydrater, noe som bremser stoffskiftet. Overskytende karbohydrater omdannes til sukker, som, om ikke brennes av gjennom trening, bidrar i stor grad til magen fett.

Redusere Fat og kaloriinntak

Optisk for lite fett eller lav-kalori mat er en viktig del av ethvert vekttap diett. Hvis ens inntak av fett og kalorier er mer enn man kan brenne i en treningsøkt, vil man ikke miste vekt. En strategi er å spise seks små måltider gjennom dagen, snarere enn tre store. Dette vil holde ens metabolismen går og redusere ens cravings for fet eller høy-kalori mat.

Unngå bearbeidet mat

Spise alle naturlige matvarer som inneholder mye protein og fiber er en måte å miste magen fett. Bearbeidet mat inneholder ofte store mengder karbohydrater, mettet fett, salt og sukker. En rå mat diett, noen ganger kalt en "huleboer" diett, ofte resulterer i rask reduksjon av magen fett. Frukt og nøtter står sentralt i et naturlig kosthold, fordi de inneholder en del sukker, noe som gir en energi, og ingen mettet fett. Noen matvarer, inkludert laks, yoghurt og grapefrukt, faktisk øke stoffskiftet.

Øvelse

Trening er en utmerket måte å forbrenne fett. Kardiovaskulær trening vil brenne fett, mens vekttrening og øvelser som styrker magen vil tone musklene. Varierende treningen slik at det ikke er det samme hver dag, vil holde kroppen jobber for å miste vekt. Crunches og hip heiser er populære abdominal øvelser, og noen aerobic trening som jogging vil bidra til vekttap.

Unngå alkohol og Soft Drinks

Alkohol og brus har ingen ernæringsmessig verdi, og er høy i kalorier. Den karbohydrater og kalorier i alkoholholdige drikker, og sukker i brus, legge opp raskt i kroppen og resultere i magen fett. En eller to drinker i helgen, kan ikke føre til dramatiske vektøkning, men overdreven drikking vil sikkert gjøre vekttap vanskeligere.


Previous:liste over essensielle mineraler og RDI Next:hva slags mat kan du ha på en fettfri diett?

Relaterte artikler


 • snack matvarer som gjør oss glade
 • duck informasjon om ernæring
 • negative effekter av delvis herdet vegetabilsk olje
 • de beste måtene å spise for å gå ned i vekt
 • hvordan å lage en hjemmelaget ECA stack
 • mat høyt i vitimin b
 • på forfedrenes kosthold
 • hva er spirulina
 • eksempler på en isocaloric kosthold
 • bivirkninger av å ta omega-3 fiskeolje kosttilskudd
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com