super rask diett tips

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-01-11
Mens uttrykket "super-rask vekttap" bringer tankene visjoner om stede, fortid og fremtid kjepphest dietter, det er ikke nødvendigvis tilfelle. Det er mulig å opprettholde et sunt kosthold og se raske vekttap. Å gjøre dette bør ta bare noen minutter om dagen.

Add Water . . . og Lemon

Vi vet alle viktigheten av å drikke 64 gram vann hver dag. Ifølge Mayo Clinic, dette kalles 8x8 regelen, åtte glass med vann åtte ganger per dag. Legge til en kile av sitron til at vann kan gi noen vekt-tap resultater på grunn av vanndrivende egenskaper av sitron. Dette bidrar til å skylle overflødig vann ut av kroppen din, og giftstoffer og bakterier med det. Hvor mye sitron du bruker, avhenger av din smak, men jo mer jo bedre. En liten advarsel: ikke legg kunstige søtstoffer eller sukker for å drikke din. De vil utjevne sitron helse fordeler.

Up Your Protein

Dette gjelder spesielt til frokost. Bytt ut din frokostblanding og toast for et egg eller to. Egg er vist å gi høye nivåer av metthetsfølelse for lengre perioder av gangen for de fleste takket være protein deres. Legge egg til morgen rutine kan hjelpe deg si nei til fristelser i løpet av dagen og høste store belønninger kosthold.

Walk

Turgåing for bare 10 minutter om dagen, tre ganger om dagen, er en sikker-brann måte å hoppe starte et treningsprogram. The Mayo Clinic touts walking som en øvelse som omtrent alle kan gjøre, med sin eneste utgift er en anstendig par sko. Sett gå mål og oppmuntre deg selv til å bygge opp til lengre og mer utfordrende turer.

One-Day Super Diet

I følge Good Housekeeping Magazine, kan denne dietten bare ha alt. Det ikke bare hjelpemidler i vekt-tap, men også fungerer som en reset-knapp i tilfelle av over-nytelse gjennom hele uken. De sier å følge sine 1200-calorie måltid plan en dag i uken for å hjelpe deg på rett spor for de resterende seks dager. Måltidet Planen inkluderer sunn mat i form av frukt og grønnsaker, lite fett meieri og hele korn.


Previous:fakta på en hver dag kvinners vitaminer Next:Type B mat for et seks ukers kropp makeover

Relaterte artikler


 • hva er en FDA serverer?
 • Hva er fordelene med naturlig sukker?
 • det som regnes hjernen mat?
 • raskeste og enkleste måten å miste magen fett
 • mat som smelte bort magen fett
 • kilder til jern og kalsium
 • egenskaper sesamfrø
 • tips for magen fett tap
 • oppskrifter for barn med ADHD
 • perfekt mat for fett tap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com