pre-workout energi kosttilskudd for kvinner

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-01-28
Mange liker å ta tilskudd av energi før de gjør treningsøkter for å gi sine muskler riktig drivstoff for å bruke mens de er aktive. Disse kosttilskudd varierer fra person til person basert på deres alder, kjønn og hva slags trening de gjør. Kvinner kan ta en rekke ulike energi kosttilskudd før du trener.

Whey Protein Powder

Whey protein pulver brukes av menn før de arbeider ut, men er også en næringsrik energi supplement for kvinner å ta om morgenen før de trener eller bare blir aktive i løpet av dagen. Dette protein pulver hjelper kjempe lyst på usunn mat før trening, og da også gir energi økter, som gir ekstra mengder energi til en kvinnes kropp og muskler, la henne å svømme, løpe eller sykkel lengre og hardere så hun ville være i stand til noe annet. Disse protein pulver kan gjøres om til næringsrik rister som folk bør drikke ca 30 minutter før de arbeider ut. Det finnes laktosefri versjoner av disse whey protein shakes i tillegg, noe som kan hjelpe folk trimme mage fett.

Kreatin

Kreatin gir ekstra energi til musklene, slik at menn og kvinner kan løfte mer vekt og gjøre mer anstrengende aktivitet for lengre perioder av gangen. Dette tillegget finnes i kjøtt, så dette er en god måte å få denne type energi i kroppen din uten å måtte spise store mengder av fet proteiner. Kreatin kosttilskudd kan være tatt av skje i rister eller kan tas i gelcap pille form. Det én ting å merke seg er at kreatin ikke forårsaker litt væskeretensjon som kan gjøre noen kvinner ser litt oppblåst eller få litt vekt hvis de ikke holde seg til sitt arbeid ut timeplanen.

Energy Drink

Det er også energidrikker som er akseptable kosttilskudd for en treningsøkt, da det bare gir kortvarig energi for en kvinne å trene litt hardere. Disse drikker spenner fra smoothies, med en rekke næringsstoffer, for å gi små øker energi. Mange av disse drikkene har ingredienser som ginseng og grønn te, som gir koffeinholdige mengder energi til en kvinnes kropp uten harde krasj i energi. Disse supplement drikke kan inntas før en treningsøkt eller til og med under en treningsøkt sammen med vann, gir energi og erstatte elektrolytter tapt gjennom svette.


Previous:informasjon om vitamin D3 Next:hvordan å legge på i en uke

Relaterte artikler


 • mat som lavere cholestorol
 • liste over matvarer som fart på stoffskiftet
 • beat kilder til vitamin E olje
 • konsekvensene av et dårlig kosthold
 • kostanbefalinger for frukt og grønnsaker
 • statlige retningslinjer for å spise sunt i barn
 • laktosefri substitutter
 • den beste maten klar til å spise fra kan
 • hvordan å få nok folat
 • årsaker til lav ferritin
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com