negative effekter av goji juice

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-01-31
Goji bær er små, røde bær hører hjemme i det sørøstlige Europa og Asia. Goji bær har fått økt oppmerksomhet fra vestlige land for deres antioksidant innhold og næringsverdi. Som sådan, har salget av goji juice økte i disse landene. Har imidlertid ingen peer-reviewed forskning støttet disse påstandene med omfattende biologiske og helsemessige fordeler. Faktisk kan goji juice føre til flere negative bivirkninger som forbrukere bør være klar før du legger goji juice til sine dietter.

General Side Effects

Når konsumert i store mengder, kan goji juice gi uønskede bivirkninger som kvalme og svimmelhet. Selv om goji bær allergier er uvanlig, bør personer med pollenallergi unngå goji juice. Forventer mødre bør også unngå goji juice, som bær inneholder et høyt selen innhold som kan føre til fosterskader.

Atropin

Atropin er et alkaloid som forekommer naturlig i goji bær. Selv om atropin innholdet i goji bær er generelt under giftige beløpet, bør forbrukerne bare drikke goji juice i moderasjon. Forbruker en høy konsentrasjon av atropin kan føre til svimmelhet, kvalme, tåkesyn, tørr munn og potensielt hallusinasjoner.

Insomnia

Goji juice, selv om tatt i moderate mengder, kan føre til akutt søvnløshet i enkelte forbrukere. Goji juice kan forårsake søvnløshet ved å øke årvåkenhet. Imidlertid er denne bivirkningen ikke alvorlig og kan bekjempes ved bare å drikke goji juice om morgenen.

Anti-koagulasjon

Goji juice, som mange andre naturlige produkter, kan påvirke blodet levrer seg. Studier har vist at goji juice kan samhandle med warfarin, en antikoagulant narkotika. To studier viste at eldre kvinner som drakk store mengder goji juice var på et høyere risiko for økt blødning.

Legemiddelinteraksjoner

Goji juice kan samhandle med reseptbelagte medisiner i tillegg til warfarin. Goji juice har vist seg å samhandle med høyt blodtrykk og diabetes medisiner, forårsaker en unormal fall i blodtrykk eller en reduksjon i blodsukkernivået. Drops i blodsukker kan føre til svimmelhet og besvimelse.


Previous:grunner til hvorfor du bør drikke acai juice Next:safe ibs mat

Relaterte artikler


 • liste over matvarer og grønnsaker som inneholder jern
 • matvarer med glukosamin
 • effekten av grapefrukt
 • vitamin c for energi
 • 10 matvarer for et sunt hjerte
 • super hjerte mat
 • hva restaurantene tilbyr sunt kosthold valg?
 • næringspyramiden for barn
 • hvordan legge til protein pulver til havregryn
 • Hvordan kan jeg ta CLA og EPO?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com