måter å bedre kosthold

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-01-04
Slanking kan være vanskelig på grunn av en rekke faktorer som mat preferanser, tid, motivasjon og forståelse for hvordan du skal kosthold. Ved å vedta endringer i livsstil og planlegging kosthold på forhånd, kan du ha et sunnere liv og redusere risikoen for kardiovaskulær helse, diabetes og andre forhold knyttet til et usunt kosthold eller overvekt.

Være realistisk, Be Forenklede

For å lykkes i en diett, må du sette realistiske mål for deg selv. Å miste en til to pounds en uke er oppnåelig, miste 30 pounds i en måned er ikke. Setter deg opp for en haug med realistiske, små mål vil holde deg på den fortsatte sporet mot suksess. Forenkle kosthold også. Ikke stress over eksakt kalorier og del størrelse, fokus på å oppdage hva sunn mat jobbe med kosthold og oppskrifter for å bruke dem.

Mat Moderation og maten Diary

Å miste vekt kommer ned til kalorier. For få kalorier bremser drastisk ned stoffskiftet mens for mange kalorier forårsaker vektøkning. Nøkkelen er i mat moderasjon, og ved å spise mindre, hyppigere måltider. Dette holder stoffskiftet revved opp samtidig som det gir nok kalorier til å holde kroppen i gang. Ved hjelp av en matdagbok kan du spore hvor mange beregnede kalorier du har konsumert for dagen. Hvis du ikke miste vekt på den gjeldende kalori nivå, redusere det daglige inntaket med 300-500 kalorier for et par uker for å fastslå om dette nivået fungerer.

Sensible mat valg

Spis fornuftig når du diett. Spise rikelig med frukt og grønnsaker ikke bare gi vitaminer, men også fiber som vil holde deg fyldigere lengre, og er nødvendig for en sunn tarmsystem. Fersk frukt og grønnsaker også er lave i kalorier, slik at du kan spise mer samtidig som forbruker færre kalorier. Spis mager kylling, fisk, magert kjøtt, lite fett cottage cheese og whey protein for å innlemme protein i kostholdet ditt samtidig overflødige kalorier lavt.

Drikkevarer

Drikkevarer kan redde eller ødelegge folk. Siden de er lett å drikke og ikke som å fylle, kan du drikke en masse overflødige kalorier fra drikke. En øl inneholder i gjennomsnitt 150 kalorier mens en drue juice drink inneholder 160 kalorier. Tidkrevende 02:58 en dag legger minst 300 til 500 kalorier til ditt daglige inntak. Unngå brus, juice, kaffe med sukker og fløte, og sportsdrikke. Handel de i for vann og frisk te. Sitron og honning fungerer som friske midler til å forbedre smaken.

Øvelse

Trene gir en avgjørende del av et sunt kosthold. Trene forbrenner flere kalorier, akselererer den tiden der du når dine mål. Vekt trening eller cardio trening hjelper forme kroppen din.

Les Food Etiketter

Lær å lese og forstå mat etiketter. Mat etiketter gir deg informasjon om kalorier, sukker, fett, natrium og kjemikalier i maten. Etiketter også gunstig informasjon, for eksempel vitamin innhold. Fokuser på å minske inntaket av sukker, fett og natrium mens øker kostfiber inntaket og vitaminer. Merk av antall porsjoner i en container for å unngå å spise mer enn du ønsket.


Previous:kilder til protein listen Next:fett tap diett tips

Relaterte artikler


 • måltid plan for induksjonsfasen av Atkins
 • kosthold for kroppen forme
 • hvordan du kan trene hjernen din til å tenke som en tynn person
 • hva er en Paleolithic kosthold?
 • den beste kalori telling nettsteder
 • hva slags mat inneholder trans fett?
 • kosthold og aldring
 • hvilke matvarer produserer syre?
 • top fettforbrenner produkter
 • vanlige kilder til vitamin C
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com