mat som smelter mage fett

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-01-24

Du trenger: 1 liter
helt naturlig yoghurt
. Cheesecloth.
Dørslag.
Stor bolle.
Kasserolle.
Treskje.
Cookie ark.
Pergament eller voks papir.
Morter, kaffekvern eller food prosessor.
. Storage beholder med tettsittende lokk

Dessverre er det ikke mulig å "spot redusere"-et begrep som brukes for å prøve å miste vekt fra en bestemt del av kroppen. Hvis du prøver å miste fett fra magen området, må du redusere de samlede kroppen fett prosentpoeng. Spise et sunt, balansert kosthold og trener regelmessig er viktig, men å vite hvilke matvarer som øker stoffskiftet og hjelpe prosessen fett kan hjelpe deg med din vekt-tap mål.

Frukt Rik på vitamin C

Frukt med høyt vitamin C Innholdet øke produksjonen av aminosyren carnitine. Carnitine spiller en sentral rolle i behandlingen av fett. Det hjelper kroppen fortynnet fett, noe som gjør dem lettere å skylle ut. Frukt med høyt vitamin C innhold inkluderer sitroner lime, appelsiner, mandariner, guava, grapefrukt og tomater.

høy kvalitet Proteiner

Når fordøye proteiner, er kroppens stoffskifte øker, og flere kalorier brent i ro. "Høy kvalitet proteiner" refererer til kilder som har et høyt proteininnhold ennå er lave i fett og kalorier. Prime eksempler eggehviter, magert rødt kjøtt, hvit fisk og fjærfe.

Fet fisk

Bortsett fra å være en god kilde til protein, fet fisk som ørret, laks og tunfisk inneholder store mengder omega-3 essensielle fettsyrer, en "god" fett. Disse fettsyrene har mange ernæringsmessige fordeler som å fremme sunne hjernens funksjon og vev reparasjon og vedlikehold. Best av alt, hjelper de kroppen prosessen og skylle ut fett.

Nøtter og frø

Nøtter og frø er en annen kilde til "gode fett. " I tillegg er de høye i fiber, holde fordøyelsessystemet fungerer effektivt og regulere insulin respons. De er en stor matbit mat, holde deg mett lenger og hindrer cravings for usunn snacks. De gjør inneholder et stort antall kalorier, så begrense del størrelser til ikke mer enn en liten håndfull.

Bønner og belgfrukter

Bønner og belgfrukter er en annen stor kilde til fiber. Noen tilbyr en anstendig dose av protein mens resterende lite fett og kalorier. Røde kidneybønner er et godt eksempel.

Chili

chili og andre varme Peppers inneholder en aktiv næringsstoff som heter capsaicin. Capsaicin gir stoffskiftet en sunn løft for opptil 20 minutter etter inntak, hjelpe deg brenne overflødige kalorier og fett.


Previous:om slimquick for kvinner Next:magic kylling diett plan

Relaterte artikler


 • free teenage diett planer
 • Listen av syre og alkaliske mat
 • hvordan senke ph urin
 • dietter for personer på et svært stramt budsjett
 • regjeringens anbefalte daglige vitamin krav
 • kosthold instruksjoner
 • additiv-fri dietter for barn
 • hvordan man kan forebygge kronisk sykdom med kosthold
 • mat som øker dopamin
 • hvordan du beregner vektøkning
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com