liste over matvarer som hjelper å miste magen fett

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-01-25

Du trenger: 1 liter
helt naturlig yoghurt
. Cheesecloth.
Dørslag.
Stor bolle.
Kasserolle.
Treskje.
Cookie ark.
Pergament eller voks papir.
Morter, kaffekvern eller food prosessor.
Lagring container med tettsluttende lokk.

Regelmessig mosjon, inkludert kardio og styrketrening, bør være en del av noe vekttap-plan. Men å miste vekt krever riktig ernæring. En godt balansert kosthold inneholder komplekse karbohydrater, fiber, sunt fett og protein. Kritisk for å bygge muskler, hjelper protein kroppen forbrenner kalorier naturlig. Drikk vann i overflod ved å forbruke åtte 8-unse glass hver dag for å kontrollere sult og øke stoffskiftet.

Nøtter og frø

Mandler og peanøtter bidra til å holde magen mett. Høy på umettet fett og rik på essensielle fettsyrer, hjelper de spiller en rolle i vekttap. Unngå saltet nøtter grunn av natrium-innhold, noe som kan forårsake oppblåsthet fra vann oppbevaring. Frø som solsikke, gresskar eller lin gi fiber-innhold, protein og vitaminer. Disse velsmakende frø kan spises alene eller lagt til supplement mange forskjellige oppskrifter.

Egg

Egg hjelper til å forbrenne fett på grunn av vitamin B12, et supplement for å bryte ned fett celler. Rik på næringsstoffer, aminosyrer og høy kvalitet protein, egg bidra til å holde deg mett lengre. På grunn av den store mengden av protein i egg, spise en eller to til frokost bistår i å dempe appetitten og hamlet opp sulten lenger.

Havregryn

Havregryn gir en stor dose av løselig fiber for å holde magen mett , og bistand i hamlet opp med følelsen av sult. Det er best å spise usøtet og unflavored havregryn, og legge smak med en liten mengde honning eller tørket frukt.

Bær

bær inneholder store mengder fiber, som hjelpemidler i metabolizing fett å bistå i å miste magen fett . I tillegg til høyt fiberinnhold, jordbær, blåbær og acai bær inneholder store mengder antioksidanter. Antioksidanter gi andre helsemessige fordeler som å bremse aldringsprosessen og senke risikoen for mange sykdommer.

Kjøtt

Kylling, kalkun og magre kjøtt all rangere høyt i protein og lavt på umettet fett. Fisk som laks og tunfisk er fulle av omega-3 fettsyrer og høy i protein, også gunstig å forhindre stress kjemikalier som fremmer fett abs.

Meieriprodukter

Low-fett meieriprodukter som nonfat yoghurt, lav- lettmelk eller lav-fett ost spiller en rolle i å brenne kroppsfett. Den kalsium finnes i meieriprodukter vil også hjelpe til å styrke skjelettet.

Beans

Beans inneholder heftig nivåer av fiber, proteiner, komplekse karbohydrater og jern. På grunn av det høye fiberinnholdet, bønner bistå med toning og miste vekt. Top valgene inkluderer marinen, hvit, nyre og lima bønner. Bønner å unngå å inkludere refried bønner, på grunn av mettet fett, og bakte bønner inneholder store mengder sukker.


Previous:dr. Next:skolemat vs fastfood

Relaterte artikler


 • negative effekter av delvis herdet vegetabilsk olje
 • vitamin D3 fordeler
 • tips om å miste fett
 • burde jeg ta et vitamin daglig?
 • ADHD høy-protein diett
 • ting å spise for å legge på seg
 • liste over matvarer for sunn mat
 • fordelene av monolittiske kolonner
 • rippet drivstoff fakta
 • Hvordan kan jeg ta CLA og EPO?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com