kinesiske urter for kvinners helse

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-01-01
kinesisk urt midler har blitt brukt i århundrer for å lette kvinners helseplager. Kinesiske urter er vanligvis rimeligere enn de fleste vestlige medisiner, ifølge Shen Herbal Pharmacy nettside, og deres organiske naturen vanligvis gjør dem tryggere enn kjemiske kolleger. Samlet, kinesiske kvinner er også sunnere enn amerikanske kvinner på grunn av kosthold, og kulturelle vaner. Urter kan tas som pulver, te eller i pille form. Kvinner som er gravide bør rådføre seg med lege før du tar noen urter eller medisiner.

Urter for Pregnancy

Mange kinesiske urter er trygge og effektive for å fremme god helse under svangerskapet. Ifølge Shen nettstedet, vitaliserende blodet urter er nyttig for å lindre verkende kropp, magesmerter og fremme sirkulasjon. Urter å vurdere omfatter: Szechuan Løpstikke root, dan Shen Xue og ji Teng. Dang gui fungerer som en organisk lakserende. I tillegg, chi Shao og rød peon root er to ekstra vitaliserende blod urter som arbeider for å fordrive stasis, messer og traumer, sier Ying Yang House

Urter for overgangsalder

Det finnes en rekke kinesiske urter enn hjelp midt- middelaldrende kvinner gjennom naturlige kroppslige prosessen med overgangsalderen. Bai Ji tan er en Morinda rot tatt å befeste nyrer og stimulere bein styrke. Den Shen hjemmeside anbefaler Herba epimedum å fremme hormonproduksjon. Mu li eller concha OSTR både redusere angst og svette og bidra til å lette ånd. Tang kwei eller radix radix Angelica sinensis er fylt med vitamin B12 og karoten, og er bra for oppkvikkende og harmonisering blod.

Urter for infertilitet

Som i 2010, ifølge Shen nettsiden, kan urter og akupunktur være felles og vellykkede behandlinger for menn og kvinner lider av infertilitet. Mer enn 150 urter er kjent for å stimulere hormoner og egg generasjon kvinner. Et eksempel er shu di Huang. Denne urten regulerer menstruasjon, øker fruktbarhet og minsker menstruasjonsblødning. Shan Yao, derimot, kommer fra den kinesiske yam og brukes til å opprettholde et sunt reproduktive system og øke energi.


Previous:hva vegetariske matvarer kan jeg spise for å bygge litt mer muskler? Next:hvordan å øke gode kolesterolet og redusere dårlig kolesterol

Relaterte artikler


 • Type B mat for et seks ukers kropp makeover
 • kardial diett menyen mat
 • hvordan brenne magen fett
 • aktiviteter for å lære næringspyramiden
 • hvilke matvarer er de beste symbiotics?
 • essensielle mineraler liste
 • hvordan å sette på god vekt
 • årsaker og botemidler for food cravings
 • typer antioksidanter
 • hvilke vitaminer ikke omvendt osmose fjerne?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com