hvordan du kan øke metabolismen og være på vakt

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-01-01
Stoffskiftet, eller metabolic rate, er den energien som er brent bare ved å holde kroppen din fungerer. Derfor, mennesker med høy metabolisms forbrenne mer energi og miste fett raskere. Hastigheten på stoffskiftet ditt er noe du er født med, men du kan øke metabolic rate ved å følge noen enkle trinn som også vil gjøre at du føler mer våken og mindre apatisk
en.
Spis lite og ofte. Hvis du spiser lite, protein-rik mat hele dagen fremfor tre store, vil det holde stoffskiftet turtall. Magen skal venne seg til jevnlig å ha mat, og vil derfor brenne den opp raskere, forventer mer i vente. Men hvis du sulte deg selv eller savner måltider, vil kroppen gå inn i sult modus og treg seg ned for å holde på energiforsyning. Fordøye mat forbrenner kalorier, så spiser regelmessig er en god måte å forbrenne fett.
To.
Spis en sunn frokost. En sunn frokost vil vekke opp kroppen din og vil også gi slow-release energi slik at du føler deg mer våken hele dagen. Spise havregryn med frukt er en sunn måte å starte dagen.
tre.
Tren regelmessig. Prøv å gjøre en halv time med kardiovaskulær trening minst fem ganger i uken. Den beste måten å gå ned i vekt og øke metabolske rate er å kombinere intervalltrening med vekt og motstand trening. Har 60 sekunder av hard trening som løping eller hoppe for å få pulsen opp, og deretter gjøre øvelser som lung og knebøy mens du holder vekter. Hvert femte minutt, gjøre en annen 60-sekunders intervall på cardio for å holde pulsen opp. Regelmessig mosjon bidrar til å holde deg våken, og det hjelper også deg å sove bedre.
fire.
Spis krydret mat. Hot krydder som chili og paprika øke metabolic rate med nesten 50 prosent i tre timer etter spising. The Spice øker hjertefrekvensen og får stoffskiftet går fortere. Ikke spis fetende krydret mat som kremet karriretter, men fordi du er bare angre alle dine hardt arbeid.
Fem.
Drikk grønn te. I tillegg til å være en sunn drikke, hjelper grønn te øke stoffskiftet. Den inneholder også koffein som hjelper deg til å føle mer årvåkne.


Previous:normal vekt for en tenåring Next:tips om å miste en feit ansikt

Relaterte artikler


 • gallestein mat
 • mat som har jod naturlig
 • hvitløk som et soppdrepende middel
 • Tlf kosthold mat å spise
 • hva er en gift?
 • hva som anses en lav-fett kosthold?
 • hvordan søke etter mat frimerker i Utah
 • hvordan du beregner vekten overvåkere poeng online
 • sukker buster kosthold mat
 • hvordan å miste magen fett etter barna
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com