hva vegetariske matvarer kan jeg spise for å bygge litt mer muskler?

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-01-01
Protein er en viktig byggestein for muskler. Mens noen kan tenke på kjøtt når det gjelder protein, er det fullt mulig å bygge muskelmasse med et vegetarisk kosthold. Egg, soya-baserte produkter, nøtter og bønner er gode vegetariske kilder til protein som kan bygge muskelmasse.

Kjøtt alternativer til hovedrett

For de som bytter fra en kjøtt-diett, kan det synes vanskelig på første å finne tilstrekkelig vegetarisk erstatter for hovedrett. Det er mange protein-pakket kjøtt alternativer på markedet. Mange kjøtt erstatter smaker mye som sine dyr motstykker når krydret på samme måte, så det er ikke vanskelig å venne seg til dem. er Vegetar substitutter tilgjengelig for alt fra bacon og hamburgere til kylling og pølse.

egg

Egg er en utmerket kilde til protein. Den gjennomsnittlige egg inneholder seks gram, eller tolv prosent, av det daglige anbefalte verdien av protein. Egg er billig og enkelt å tilberede, og inneholder de høyeste protein kvalitet tilgjengelig i en matkilde, og tilbyr alle aminosyrer er nødvendig for forsvarlig kroppen fungerer. Høy kvalitet protein som type som finnes i eggehviter og eggeplommer er viktig etter en treningsøkt i tillegg, som det kan bidra til å gjenoppbygge og reparere muskelvev.

Nuts

nøtter som mandler og valnøtter er høy i protein og er en stor pick-me-up eller sunn snacks i løpet av dagen. En 3,5-unse delen av mandler inneholder nesten 17 gram protein, som gjør den samme delen av cashewnøtter. Pistasjenøtter og peanøtter er også høy i protein. Mutter Butters som mandel eller peanøttsmør er også gode vegetariske kilder til protein.

Bønner og soya

Noen bønner er høy i protein. Kikerter (kikerter) inneholder seksten gram protein per 7-unse servering. En typisk bakt bønne oppskrift (laget med marineblå bønner) inneholder elleve og et halvt gram protein per 8-unse servering. Tofu inneholder ti og et halvt gram protein per fem-unse servering. Tofu er lett tilpasses inn mange oppskrifter som det tar på smaken av hva sauser og marinader er i fatet.


Previous:tips om å miste en feit ansikt Next:kinesiske urter for kvinners helse

Relaterte artikler


 • Listen over low-carb grønnsaker
 • hjemmelaget drikk for vektøkning
 • hvordan du beregner daglige kaloribehov
 • burde jeg ta et vitamin daglig?
 • hvordan å beregne totale karbohydrater i en food
 • hvilke matvarer er de beste symbiotics?
 • effektene av fysisk inaktivitet
 • hvordan body mass index forholde seg til helse?
 • liste over matvarer som senker blodsukkeret
 • gratis fett leirer for barn
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com