hva slags mat kan du ha på en fettfri diett?

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-01-05
Å vite hvilke matvarer som inneholder ingen eller lave mengder fett er viktig å holde kostholdet på rett spor. Ikke fjerne alt fett fra kosten som noen "gode" fettet kan selv bidra til vekttap mål. I tillegg til å spise riktig mat, spiser 5-6 små måltider daglig, og drikk rikelig med vann for å holde stoffskiftet høyt og fordøyelsen fungerer som den skal. Adopter disse strategier for å øke sjansene for et vellykket vekttap regime.

Frukt og Grønnsaker

Frisk frukt og grønnsaker er helt fettfri, og tilby gode ernæringsmessige fordeler. Hva mer, de er en stor kilde til fiber, som fremmer sunn fordøyelse og riktig insulin respons. Med hvert måltid, fylle minst halve tallerkenen med grønnsaker. Frukt er en stor ørken eller snack alternativ.

Egg Whites

Essential for å vedlikeholde og reparere muskler og bindevev, proteiner er en viktig del av et sunt balansert kosthold. Fordøyelse av proteiner hever også kroppens hastigheten på stoffskiftet, hjelpe deg å forbrenne mer kalorier. Med et protein til fett ratio på 60:1, egg hvite er den reneste formen for protein og inneholder svært få kalorier.

Hvit fisk

Hvit fisk som torsk og hyse er en god kilde til proteiner og andre næringsstoffer, mens inneholder minutt andelen fett og svært få kalorier. 3,5 gram torsk eller hyse inneholder 0,9 gram fett.

Kylling /kalkunbryst

Kylling og kalkun inneholder store nivåer av protein, få kalorier og lite fett. Unngå fattier kutt og holde seg borte fra huden! 3,5 gram av kalkun bryst inneholder 0. 7 gram fett, med tilsvarende delen av kylling serverer 3,5 gram fett.

Complex (eller lav GI) karbohydrater

Karbohydrater gir den beste kilden til energi kroppen din trenger. Komplekse karbohydrater-karbohydrater med lav glykemisk indeks-gir en langsom-ut, vedvarende energikilde som etterlater deg mett lengre, hindre dem cravings for usunn snacks. I tillegg inneholder de minimale spor av fett. Prøv å unngå enkle sukkerarter finnes i bearbeidet mat, sukkerholdig snacks, søtsaker og konfekt, syltetøy og sirup.Great komplekse karbohydrater er brun ris, brun pasta, havre og fullkorn brød og korn.


Previous:tips for magen fett tap Next:high-calorie matvarer listen

Relaterte artikler


 • hva drikker forårsake dehydrering?
 • innholdet av et balansert kosthold
 • muskel bygging mat for kvinner
 • hvordan brenne rent kroppsfett
 • matvarer for å bygge muskelmasse
 • problemer med en dårlig diett
 • guide til mat etiketter
 • myse-/valle-/vasslepulver applikasjoner, og bruker
 • de helsemessige fordelene ved muscadine vin
 • den beste treningsøkter å miste vekt fra magen
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com