hva er gode måter å få six-pack abs?

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-01-23
En "six-pack" eller sett av godt definerte magemuskler er den hellige gral til å vise fram en flott fysikk. Det er ikke lett å oppnå, men ved hjelp av grunnleggende fitness prinsipper kan sette deg på veien til å ha rock hard magemusklene. Abs er kjernen av kroppen, så selv om en perfekt six-pack ikke er oppnådd, hjelper noen bedring på dette området av kroppen støtter ryggen og kroppsholdning.

Kosthold og ernæring

Lavere fettinnhold på kroppen og god ernæringsmessig støtte for å bygge muskler er viktig å få six-pack mage muskler. Definisjonen i musklene ikke vil vise med et lag av fett på kroppen, slik at kostholdet må være slank og målrettet. Dette betyr ikke kutte hjørner på å få nok ernæring, en godt avrundet kosthold tungt på lean naturlig protein, hele korn og friske grønnsaker er det beste valget her. Spise mindre måltider oftere, slik som fem til seks en dag, og eliminere tomme kalorier og bearbeidet mat er en god plan for å gjennomføre. Kosttilskudd er valgfritt å støtte få nok vitaminer og mineraler, og drikker vann for å holde kroppen hydrert er viktig.

Cardio

For å forbrenne fett, er den beste metoden fortsatt kardiovaskulær trening. Løping, går, trappetrinn klatring eller dans er alle måter å øke hjertefrekvensen og stoffskiftet. Jo mer du flytter jo mer forbrenner du. Det er viktig å øke normal hvilepuls til et nivå som vil gå utover brenner kalorier til å flytte inn i fett-brenning sone. Dette betyr aktivitet som forbrenner mer kalorier fra fett lagret på kroppen din enn du setter i med fettet du tar i. Kardiovaskulær trening bør gjøres tre til fem ganger i uken for å være effektive. Husk å opprettholde balanse -. Overdøve alt vil ende opp å ødelegge resultatene ved å brenne muskelvev, ikke fett, og slite ned kroppen slik at du er trøtt og ute av stand til å utføre effektivt

Arbeid Muscle Group

Det er noen prøvde og sanne øvelser designet spesielt for magemusklene, og et godt treningsprogram er nødvendig for å utvikle distinkte six-pack utseende. Mage er en muskel gruppe som alle andre og bør arbeidet på samme måte som hvordan andre muskelgrupper trenes. Velg øvelser som arbeider for å dekke alle vinkler og gjør et vanlig program som fokuserer på den delen av kroppen, men ikke overdriv. Crunches, sit-ups, reverse crunches, sykler og skrå vendinger er alle øvelser som er rettet dette området. Husk å treffe ikke bare sentrum av abs, men sidene og ytre områder, samt for den ekstra definisjon.

Sleep

De fleste glemt aspektet ved treningen er tilstrekkelig hvile. Uten å la kroppen lade opp batteriene og gjenoppbygge, er ingen treningsprogram kommer til å være effektive. Får nok god nattesøvn er avgjørende for å la kroppen til å reparere og gjenoppbygge musklene du arbeider med for å oppnå at seks-pack utseende.


Previous:kosthold med matvarer som er lette å fordøye Next:hva er perle sukker?

Relaterte artikler


 • hvordan du beregner fiber inntaket
 • kosthold for kroppen forme
 • dårlige effekter av olivenoljer
 • hva er bee Propolis laget av?
 • mat høyt i ellaginsyre
 • årsaker og botemidler for food cravings
 • fordelene av vitamin e på håret og spiker vekst
 • hva er den ernæringsmessige verdien av hirse?
 • fettforbrenning dietter for menn
 • temperaturkontroll av næringsmidler og farmasøytiske produkter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com