fettfattig måltider for barn

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-01-29

Du trenger:
Lean proteiner
. Friske grønnsaker.
Fresh Fruits.
Low Carb, Høy Fiber brød og wraps.
Vann.

Med økningen i barndommen fedme og en generell interesse for helse, er mange mennesker prøver å finne måltider som er barnevennlige, men også lav i fett. Ikke mange barn er tilfreds med å helt gi opp maten de har vokst til å elske, slik at foreldrene kan justere sine barns favoritt måltider å ha en lavere fettinnhold, samtidig som smaker like deilig som den opprinnelige.

Kylling Fingre og Dip

Stekt kylling fingrene med en stor skål med dip og en side av pommes frites er en av favoritt måltider av mange barn. For å opprette en lav-fett måltidet som barna vil elske, bytte ut pommes frites for søte poteter skåret i båter og bakt. Food. com foreslår å lage bakt kylling fingrene hjelp beinfri skinless kyllingbryst, dyppe dem i buttermilk og deretter en blanding av brødsmuler, knust mais flake frokostblanding, hvitløk pulver, og oregano. Bake dem i ovnen og server med en side av lav-fett dressing, eller lage dine egne ut av gresk yoghurt for en enda sunnere valg.

Spaghetti og Tyrkia Kjøttkaker

De fleste barn liker spaghetti og kjøttboller, men kjøttkaker må transformeres for at dette skal være en lav-fett måltid. Erstatte bakken kalkunbryst for biff i kjøttboller, eller finne noen pre-laget kalkun kjøttboller i frossen mat delen av dagligvarebutikk. Bruk en hel korn spaghetti å støte opp ernæringsmessig verdi i måltidet, og inkluderer en fin grønn salat.

Don't Take Away Taco Night

Tacos er en morsom mat for barn, og de kan endres til å passe en lav-fett kosthold. Bruk bakken kylling bryst i stedet for biff for taco kjøtt, og bruker hele-korn tortillas hvis mulig. Legg til mer salat og tomat i tacos, og bruker lite fett ost og rømme sparsomt. Ved å justere innholdet i tacos, kan taco kveld fortsatt være en stift i en lav-fett husholdning.

Svinestek og Mashed Blomkål

I følge Svinekjøtt og helse, har en trimmet svin indrefilet samme mengde fett som skinn kylling bryst, så ikke gi det fra når vi leter etter et deilig måltid. Steke en indrefilet av svin og glasur med noe barna vil like, enten det er et honning-sennepsaus eller en fruktig aprikos glasur. Cook opp noen blomkål og mos med buttermilk og hvitløk, og barna vil aldri gå glipp av potetmos. Legg i en annen grønnsak som barna liker, og du har en ekstremt lav fett måltid som føles som en avlat.

Grillet fisk

Det er noe med tilbereder mat på grill som bare gjør det smaker bedre, men fett-Laden pølser og hamburgere er ikke et sunt valg for barna på en lav-fett kosthold. Prøv grilling noen mild fisk som kveite eller laks for barna å prøve. I "Frisk fisk Oppskrifter," Eating Well antyder topping fisken med en tomat salsa, eller en oransje-sennep glasur å gi den et krydder som barna vil like. Komplett måltidet med noen grillede sesongens grønnsaker og søte poteter.


Previous:mat & drikke i syttiårene Next:Listen over low-carb grønnsaker

Relaterte artikler


 • kosthold kontroll tips
 • hvorfor må folk til å drikke vann?
 • hvordan du bruker klar rengjøre detox
 • safe natrium nivåer
 • ADHD og autisme dietter
 • essensielle mineraler liste
 • hva er spirulina
 • risiko for Guarana
 • de beste kosttilskudd for menn
 • 10 måter å slanke seg på et budsjett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com