fettfattig høyt volum matvarer listen

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-01-14
Vektøkning er forårsaket ved å forbruke mer kalorier enn det som er brent hver dag. En måte å gå ned i vekt er å redusere det daglige kaloriinntaket. Nøkkelen til kalori reduksjonen er å unngå matvarer som er rike på kalorier og la kroppen misfornøyd. Lav-fett, høyt volum mat er et flott alternativ. Forskning publisert i "Journal of American Dietetic Association" av Barbara Rolls viser at personer som spiser lite fett, høy-volum mat forbruker mindre kalorier uten å føle sulten.

Frukt

Frukt tilbyr høye mengder vann uten mye kalorier eller fett, noe som gjør dem en lav-fett, høyt volum mat. Frukt bør spises enten fersk eller frossen. Unngå frukt som er hermetisert i sukkerlake eller har tilsatt sukker, da dette øker kaloriinnholdet. Tørket frukt bør unngås, da tørkeprosessen fjerner det meste av vannet, gjør det til en lav-volum mat. For å legge til mer frukt til kosthold, prøve å legge jordbær eller blåbær til havregryn og frokostblanding. Vannmelon kan erstatte pommes frites som en side for mange måltider, og epler foreta en rask bærbar matbit.

Grønnsaker

Grønnsaker er en annen av naturens lav-fett, høyt volum mat, på grunn av det høye vanninnholdet. Stivelse-baserte grønnsaker, som poteter, gulrøtter og mais, har lavere vanninnhold. Mange leafy greener, som salat, spinat og grønnkål, har høyere vanninnhold og kan brukes i en rekke måltider. Brokkoli, blomkål og squash har også høyt vanninnhold, men skal konsumeres rå, dampet eller lett sautert uten mye smør eller olje, noe som vil øke fettet den konsumeres. Grønnsaker kan legges til omeletter, smørbrød eller salater for de som ikke liker dem vanlig. Noen grønnsaker, som for eksempel selleri og paprika, kan spises rå som en crunchy snack.

Supper

Supper kan være en lav-fett, høyt volum måltid hvis de er forberedt på riktig måte. Det er viktig å sørge for at suppe er buljong basert og ikke fløte eller ost basert. Buljong er en lav-fett høyt volum mat på grunn av høyt vanninnhold, mens kremer og ost er i høyere i fett og kalorier. Det er også viktig å se på kjøtt inkludert i suppen, unngå fatty kjøtt som bacon og rødt kjøtt, og i stedet velger kyllingbryst eller ikke kjøtt i det hele tatt. Buljong-baserte supper med en rekke av lav-fett, høyt volum grønnsaker er det beste alternativet.

Salater

Salat kan også være den ideelle lav-fett, høyt volum mat hvis gjort riktig. Hvis feil ingredienser blir brukt, kan de være kalori tunge. Unngå pålegg som inneholder mye fett og kalorier, som bacon, egg, nøtter og ost. Dressinger kan også ta en salat fra lav-fett til høy-fett raskt. Vinaigrettes er høy i fett og kalorier, på grunn av olje-innhold, og lav-fett vinaigrettes kan ha tilsatt sukker, erstatte kaloriene fra fett. Meieri-baserte dressinger som ranch og thousand island er også høy i fett og kalorier. Når du foretar en salat, gå for smaken med en rekke av lav-fett, høyt volum grønnsaker eller frukt, og bare bruke mye fett pålegg og dressinger sparsomt.


Previous:fôret for å få lean mass Next:de beste digitale mat skalaer

Relaterte artikler


 • Hvordan spiser jeg gjøre high-sure matvarer?
 • kjendis kosthold tips
 • bivirkninger av å ta omega-3 fiskeolje kosttilskudd
 • hva er farene ved et dårlig kosthold?
 • sødme guide til mandarin
 • hvor mye protein er anbefalt?
 • rester diett informasjon
 • Listen over mat du bør unngå med høy cholestreol
 • hva slags mat kan du spise på den ungen kosthold?
 • godt kosthold for å miste vekt og få muskler
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com