fett tap diett tips

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-01-03
Kosthold er en av de viktigste våpen i kampen for å miste fett. Ikke sulte deg selv. I stedet være bevisst på hva maten du spiser og hvor ofte. Fordi kroppen din trenger er annerledes enn en annen person, ikke en diett plan ikke passe alle. Men er det noen tips som fungerer for alle som kan endres for å passe din fett tap mål.

Eat Less oftere

Spis små måltider 5-6 ganger daglig for å miste fett. Ifølge Shapefit stoffskiftet trenger mat ca hver 2 1 /2 til 3 timer for å fungere effektivt. En stor frokost, etterfulgt av en middels stor lunsj og en lett middag med sunt med lite fett snacks i mellom gir kroppen energi og øker stoffskiftet. Dette betyr kutte porsjonsstørrelser men ikke sulte deg selv. Spis til du er full, men ikke slik at du må løsne en knapp eller to.

Drikk vann

Ifølge Strip at Fat Kosthold og helse Journal vann hydrater kroppen din, og spyler toksiner ut av systemet som kan være å hjelpe kroppen lagre fett. Brus og saft mange er høy i sukker og kalorier. Store mengder sukker fører til en økning i blodsukkernivået, og en eventuell krasj, noe som resulterer i følelsen sulten kort tid etter. Skifte brus og høyt sukker juice med vann kutt en massiv mengde kalorier i kostholdet ditt, og eliminerer cravings for usunn mat.

Hopp over Salt

I følge Fat tap Diet Blogg, kan natrium langsom stoffskiftet. Hvis du ønsker å miste fett, ta hensyn til din natrium inntaket. Dette betyr ikke fjerne den helt, men mange bruker salt på hvert måltid, og dette er for mye. Bytt ut saltet med natriumfritt krydder som hvitløk.

Ikke hopp over måltider

Hvis du hopper over måltider, ikke kroppen din ikke vet når neste måltid kan komme, så det lagrer alt du spiser senere for å sikre at den har energi til å fungere skikkelig. Hvis du er sulten, spiser. Mange hopper over frokosten, men det er virkelig det viktigste måltidet på dagen. Kroppen din har fastet i minst 6 til 8 timer, og stoffskiftet trenger det løftet som en sunn frokost gir for å vekke den opp og få det i gang igjen.

spise fersk mat

Bearbeidet eller hermetisk mat har mer natrium og inneholder færre næringsstoffer enn fersk mat. Ifølge My Helse og Velvære en frisk tomat, for eksempel, har ca 8 mg natrium mens en boks med tomater, drenert, inneholder 86 mg natrium. Du kan vurdere det mer praktisk eller mer kostnadseffektiv, men disse matvarer er ikke hjelpe deg å miste fett. Hvis du bruker friske-og til og med frossen-matvarer i måltidene dine, vil du ha mindre fett på kroppen å lagre. Kjøpe grønnsaker, kjøtt og frukt fra lokale dyrkere ofte koster mindre enn hermetikk.

Spis proteinrik mat

Shapefit anbefaler å spise en mager proteinkilde med hvert måltid. Spise protein holder nitrogen nivåer høyt som hjelper muskel vekst. Dessuten er protein en "thermogenic" mat, noe som betyr at det brenner kalorier. For hver 100 kalorier av protein du spiser, forbrenner kroppen ca 30 kalorier for fordøyelsen. Sunn kilder til protein er soyaprodukter, bønner, magert kjøtt og fjærkre.


Previous:måter å bedre kosthold Next:jod nivåer i mat

Relaterte artikler


 • protein tett mat
 • kostanbefalinger for barn ved hjelp av næringspyramiden
 • de viktigste vitaminene at kvinner over femti trenger
 • typer av gunstige bakterier
 • hvorfor er barn overvektige?
 • hvor mye vekt kan en person tape med LiPo injeksjoner?
 • filtrert vann vs destillert vann
 • hvordan å lage en intern rens
 • hvordan gjøre høyt protein pulver
 • fettrik mat som er bra for deg
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com