energi kosttilskudd for kvinner

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-01-30

Du trenger:
Lean proteiner
. Friske grønnsaker.
Fresh Fruits.
Low Carb, Høy Fiber brød og wraps.
Vann.

Energi kosttilskudd for kvinner kommer i forskjellige form av drikke, piller og mat. Folk ser etter flere kilder for å øke sin energi på grunn av den høye energien kravene til arbeid og daglige aktiviteter. Ifølge Fitness Magazine, er selskaper produserer nå energi-tilskudd rettet mot menn og kvinner for et sterkt og sunt levesett, beveger seg bort fra den tradisjonelle styrke og polert fitness markedsføring.

Hennes Energi

Den energien supplement drink inneholder ulike energi boosters som koffein, sukker, taurin og ginseng, men med mindre konsentrasjon enn en vanlig energidrikk. Taurin er en aminosyre som noen undersøkelser antyder kan forbedre idrettslige prestasjoner, ifølge Mayo Clinic. Det drink kommer i rosa lemonade smak og farge. En sukker-fri versjon er også tilgjengelig med bare vitaminer og ginseng som den tilsynelatende energikilder.

Dan-E

Dan-E står for Dag og Natt Energy Supplement. Det er en energi supplement i caplet form ment spesielt for kvinner da det inneholder ingredienser fremme kvinnelig hormon produksjonen. Produktet hevder også å forsyne andre næringsstoffer, spesielt til de mer modne kvinner foruten energi. Tillegget, som inneholder en blanding av flere urter og mineraler, inneholder ikke koffein.

Cougar

Cougar er en energi drikk formulert for kvinner på grunn av dens effekt på kvinnelig hormon produksjon for å bidra med energi, stress reduksjon og vektkontroll. Den primære energikilde er koffein. De drikker inneholder også en blanding av flere vitaminer og urte ekstrakter. Sukralose brukes som søtningsmiddel og sitronsyre for smakstilsetning. Selv om den vanlige Cougar energidrikk hevder å gi bare moderate energi boost, som kalles en sterkere formulering Cougar Double Shot er tilgjengelig.

Lady Pep Energi

Lady Pep Energy er et supplement produsert av Natural Balance. Dens viktigste energikilder er vitamin C, Rhodiola plante ekstrakt og koffein fra grønn te ekstrakt. Flere urte ingredienser som lakris, Lyceum og eleuthero er til stede for andre formål, som kosttilskudd. Lady Pep Energy supplement er tilgjengelig i kapsel form. To kapsler er anbefalt for daglig inntak. Ingen spesiell aldersgruppe er målrettet.

Damzl Drivstoff

Drivstoff er energidrikk produsert av Damzl, et selskap kjent for sine sports klær og produkter for kvinner. Damzl Fuel leverer energi gjennom sin ingrediensene koffein, taurin, vitaminer og mineraler.


Previous:effekter av hormonelle ubalanser på fitness Next:gode dietter for å arbeide ut

Relaterte artikler


 • alkaliske matvarer og grønnsaker
 • hva slags mat har co Q10?
 • tips til å gå ned i vekt for en 14 år gammel
 • dietter som faktisk fungerer fort
 • hva slags mat støtte leveren?
 • matvarer for å redusere fett
 • fettfattig høyt volum matvarer listen
 • kosthold for et barn med legg
 • Listen over treg fordøye karbohydrater
 • de viktigste vitaminene at kvinner over femti trenger
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com