den beste maten klar til å spise fra kan

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-01-07
Hermetikk tilby en enkel og ofte billig kilde til næring, men det er viktig å lese etiketter. Se opp for transfett og høye nivåer av natrium og sukker. Anbefalt daglig inntak av natrium for en sunn voksen er ikke mer enn 2300 milligram (omtrent ett nivå teskje per dag) og ikke mer enn 40 gram per dag (4 ts) av sukker.

Bønner og belgfrukter

Beans er en sunn kilde til fiber og protein og er vanligvis lav i fett. Bønner og belgfrukter som garbanzos, cannelinis og svarte bønner er pakket i væske som kan inneholde høye nivåer av natrium, så skyll dem under kaldt vann før bruk. Vær forsiktig med bakte bønner, som kan være høy i sukker og natrium, og refried bønner, som ofte inneholder smult eller trans fett.

Fruit

Canned frukt er en hendig pantry stift, men sørg for at det er helsebringende. Velg frukt pakket i juice eller vann i stedet for sukker sirup. Siden hermetisk frukt er plukket og hermetisert på det meste, beholder det ofte noen av sine helsebringende egenskaper-noen ganger enda mer enn fersk. Unngå fruktcocktailer som inneholder Maraskino moreller, de inneholder konserveringsmidler, kunstige fargestoffer og sukker

Grønnsaker

grønnsaker som mais, grønne bønner, gulrøtter og artisjokker er tilgjengelig i en rekke kutt og stiler. . Gå for grønnsaker merket "lavt salt" eller "lav natrium" og unngå de pakket i olje. Hermetisk tomat, tomatsaus og pasta sauser er høy i vitaminer og mineraler, og enda høyere i lykopen enn friske tomater, men sørg for å velge lav-natrium og sukker-frie alternativer. Gresskar er et annet svært næringsrik alternativ som kan spises som den er eller brukes som ingrediens i andre retter.

Kjøtt, fisk og fjærkre

Canned laks, makrell og sardiner er høy i gunstig omega-3 fettsyrer og tunfisk pakket i vann er både høy i protein og lavt på fett. Du bør unngå svært bearbeidet kjøtt som pølser, hashes og pre-formet karbonader.

Suppe og Chili

Supper og chili med kjøtt og bønner kan være høy-protein, sunt valg, men noen er mye fett og natrium , så lese etiketter. Som regel vil buljong-baserte supper være lavere i fett enn kremet seg.

Helse-og sikkerhetstips

Unngå bulkete eller hovne bokser, som kan havn skadelige bakterier. Tørk toppen av kan før du åpner og bruk en ren, rust-fritt kan åpneren. Overføring ubrukte deler til en lagringsplass container og kjøle.


Previous:kosthold mat for barn Next:mat listen for eliminering kosthold

Relaterte artikler


 • hvordan du beregner vitamin inntak
 • hva er bee Propolis laget av?
 • kinesiske urter for kvinners helse
 • tips for studenter å gå ned i vekt
 • diett for å få magemuskler
 • matvarer for å eliminere magen fett
 • Effekten er av den narkotiske planten Dahlia
 • 5 sunneste mat i verden
 • problemer med fordøye fett
 • 10 beste mat å gå ned i vekt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com