de beste kosttilskudd for seniorer

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-01-25

Du trenger: 1 liter
helt naturlig yoghurt
. Cheesecloth.
Dørslag.
Stor bolle.
Kasserolle.
Treskje.
Cookie ark.
Pergament eller voks papir.
Morter, kaffekvern eller food prosessor.
Lagring container med tettsluttende lokk.

Når vi blir eldre, er behovene til våre kropper endring, og ofte næringsinnholdet i maten vår ikke nok til å tilrettelegge for disse endringene. Ernæringsmessige og urte kosttilskudd kan bidra til å øke mengden av sårt trengte vitaminer, mineraler og anlegg kjemikalier vi får hver dag, bidrar til å holde leddene bevegelige og øyne glitrende for en god, lang levetid. Når du er en senior, se etter visse kosttilskudd som hjelper support god helse.

Fiskeoljer

Fiskeolje, oftest hentet fra havdypet fisk som laks, krill eller torsk, er rik på omega-3 fettsyrer, som anses nødvendig for sunt liv. Omega-3 finnes i fisk bidrar til å beskytte hjertet av hjerte-karsykdommer, fremmer sunn sirkulasjon og forbedrer hukommelsen, humøret og konsentrasjonen. Domenico Prisco fra Universitetet i Firenze oppgitt i en studie publisert i "Trombose Research" i 1998 at omega-3 oljer bidratt til å redusere høyt blodtrykk hos pasienter som tok 4 g per dag av fiskeolje. Den anbefalte dosering for fiskeolje er 3. 000 mg til 6000 mg daglig.

Glucosamine Sulfate

Glucosamine sulfate er et kjemisk stoff som reduserer smerter og betennelser i leddgikt forhold, og regnes som en byggestein i reparere bruskskader. Tanveer Towheed fra Queen's University hevder i en gjennomgang av 16 vitenskapelige studier publisert 2001 i "Cochrane Database av systematiske oversikter" at glukosamin sulfat er like effektivt som non-steroide anti-inflammatoriske medikamenter i behandling og forvaltning av slitasjegikt. Den anbefalte dosering for glukosamin sulfat er 1500 mg daglig, tatt i inntil tre måneder for å se reduksjon i symptomer.

Vitamin C

Vitamin C, også kjent som askorbinsyre, er en viktig komponent for liv og brukes for en rekke formål i kroppen, som å opprette immune celler, beskytte vev fra oksidativ skade og skape collegan for hud og brusk. I en studie publisert i 2004 i Annalene av revmatiske sykdommer, sier forsker Dorothy Pattison fra Universitetet i Manchester fant at personer med lave nivåer av vitamin C i kosten var de mest sannsynlige til å utvikle inflammatorisk polyartritt, en type av revmatoid artritt. Den anbefalte dosering for vitamin C er 500 mg to ganger daglig.

Blåbær (Vaccinium myrtillus)

Blåbæra er en urtemedisin rik på antioksidanter og anlegg kjemikalier. Tatt som et supplement, kan blåbær bidra til å forbedre synet, redusere symptomer på åreknuter, forbedre ødem og beskytte hjertet av hjerte-og karsykdommer. I en studie publisert i "Fremskritt gerontologisk" i 2005, fant forsker Anzhela Fursova Bilberry var et effektivt supplement for å forebygge grå stær og makuladegenerasjon da tatt over lengre tid. Den anbefalte dosering for blåbær ekstrakt er 1500 mg daglig.

Advarsler

Mange av disse og andre kosttilskudd kan samhandle med foreskrevet medisiner. På grunn av dette. alle lesere oppfordres til å kontakte helsepersonell før de søker ut ernæringsmessige eller urte kosttilskudd.


Previous:gjennomsnittlig forbruk av vann for et menneske Next:årsaker til for mye kalium

Relaterte artikler


 • hva er flax fisk borage olje?
 • Hva er fordelene med et næringsrikt kosthold?
 • hvor lenge kan kalkun suppe sist i kjøleskapet?
 • hvorfor drikke vann er bra
 • uten salt diett mat
 • de beste måtene å bruke whey protein
 • når er ovo-vegetarisk kosthold anbefales?
 • mat å spise for å være super tynn
 • den beste felles kosttilskudd
 • hvordan å øke gode kolesterolet og redusere dårlig kolesterol
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com