de beste digitale mat skalaer

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-01-14
Digital mat skalaer kan beregne vekt og ernæringsmessige verdier av mat veid. Digital mat skalaer funksjonen programmerbare databaser av pakket og hele matvarer for å beregne ernæringsmessige verdier av mat. Les om EatSmart's Nutritional Scale, Perfect Deler Digital Mat Scale og Salter's Nutritional Scale å bestemme hvilke digitale mat skala fungerer best for deg.

Perfect Deler Digital Mat Scale

The Perfect Deler Digital Mat Scale har en database på 2000 pre -programmert mat og 99 egendefinerte database oppføringer, sammen med en elegant glass-overflate med touch-pad taster for enkel rengjøring. The Perfect Deler Digital Mat Scale kan beregne kalorier, fett, karbohydrater, sukker og andre næringsinnhold i matvarer i sin database. Den digitale mat skalaen gir også en daglig prosentvis verdi på matvarer for å hjelpe deg å spore din helse og ernæringsmessige mål. The Perfect Deler Digital Mat Scale beholder en kompakt og bærbar form med en vekt på 10,5 pounds, en lengde på 9 inches, en bredde på 6 inches og en dybde på 1 tomme.

EatSmart Nutritional Scale

The EatSmart Nutritional Scale beregner næringsinnhold i mat ved porsjonsstørrelsen. Det har en database på 99 brukerdefinerte mat og 999 pre-programmerte hele matvarer valgt for å gjenspeile vanlige hele matvarer i Amerika, ifølge EatSmart hjemmeside. Den digitale mat skalaen regner ut kalorier, karbohydrater, fiber, natrium og fettinnhold i matvarer i skalaen er brukerdefinerte tilpassede database. Skalaen kan også beregne innholdet av vitamin K, kalsium, protein og kolesterol innholdet i 999 hele matvarer i sin pre-programmerte database. Det gjør det spesielt nyttig for ernæring-bevisste familier som ønsker en digital food skala med enkel og automatisert fungerer med pre-programmerte mat.

Salter Næringsinnhold Scale

Den Salter Nutritional Scale er laget for kokker og kjøkkensjefer interessert i helse og ernæring: med en oppvaskmaskin i rustfritt stål veier plate, en database med detaljert ernæringsmessige informasjon på mer enn 900 matvarer og ingredienser, og en avveining kapasitet på seks pounds. Den Salter Nutritional Scale beregner karbohydrater, fiber og natrium, kalorier, protein og fettinnhold i matvarer i trinn på 10-unser. Vekten bruker en ni-volts batteri og har en strømsparende automatisk avstengning.


Previous:fettfattig høyt volum matvarer listen Next:frossen yoghurt og iskrem sammenligning

Relaterte artikler


 • super hjerte mat
 • glutenfri kosher mat
 • kakaopulver helsefordeler
 • hva slags mat kan du ha på en fettfri diett?
 • hvordan du kan hjelpe barna merket med ADD / ADHD eller atferdsproblemer
 • hvordan å legge på i en uke
 • Hvordan kan jeg gå ned i vekt og få muskelmasse?
 • hva skal tenåringer har i sitt daglige kosthold?
 • naturlige måter å miste vekt raskt uten trening
 • kan en food slå håret grønt?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com