abdominal trening for kvinner

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-01-06
Det er mange måter å gi dine magemuskler en god treningsøkt, og de fleste av dem kan gjøres i komfort og personvernet til hjemmet ditt. Engasjerende kjernemuskulaturen i regelmessig trening er nøkkelen til å ha en flat mage og en sterk rygg. Populære øvelser for kvinner omfatter crunches, sit ups og ben heiser, som alle har varianter for uansett nivå av treningen du ønsker.

Crunches og sit-ups

crunches og sit-ups er gode måter å styrke abdominal muskler. Dette kan gjøres liggende på gulvet med knærne bøyd og opp eller med bunnen på en øvelse ball eller pute. For å gjøre en crunch, legge hendene bak hodet eller på sidene, og heve overkroppen opp til du føler deg engasjere magemusklene. Lavere og gjenta. Sit-ups er gjort i en lignende måte, men overkroppen er brakt helt opp slik at du er i sittende stilling. For en ekstra treningsøkt, prøv å gjøre crunches eller sit-ups med beina rett ut foran deg på gulvet.

Den russiske Twist

En russisk Twist ligner på en crunch, men overkroppen er vridd som Det er hevet. Beina skal være på gulvet med knærne bøyd. Som du knase magemusklene, ta med din høyre albue til venstre kne. På neste crunch, ta med venstre albue til høyre kne. Gjenta etter behov.

Saks

Saks er lik den russiske Twist, men med en ekstra funksjon. Begynn med bena ca 12 inches av bakken. Gjør et crunch med høyre albue vridning mot venstre samtidig bøye venstre beinet, slik at kneet oppfyller albuen. Reverse og gjenta etter ønske.

Leg Heiser

Lie med ryggen på en matte eller gulvet med bena rett ut og sammen. Løft bena opp til du føler deg engasjere magemusklene, ikke høyere enn hva som ville danne en 45 graders vinkel med kroppen din. Senk bena til de er nesten berører gulvet og gjenta. Denne øvelsen har den ekstra fordelen av toning benet og setemusklene. Leg heiser kan også gjøres sittende i en stol med rett rygg.

Pikes

Pikes er en kombinasjon av sit-ups og ben heiser. Ligge rett ut på gulvet. Hold armene langs siden, håndflatene mot gulvet. Løft overkroppen og beina samtidig, prøver å bringe dem sammen. Senk overkroppen og beina i en bøyd stilling. Gjenta etter behov. For en ekstra utfordring, la bena opp i 90 graders vinkel stund gjør crunches eller sit-ups.


Previous:hvordan å bygge 40 pounds av muskel Next:liste over essensielle mineraler og RDI

Relaterte artikler


 • naturlige fett fjerning matvarer
 • hvordan body mass index forholde seg til helse?
 • hvordan å lage en ukentlig matdagbok
 • frokost for et balansert kosthold
 • hvordan du maksimerer fordelene av en Jenny Craig medlemskap
 • matvarer med soya lecithin
 • den frosne hovedrett kosthold
 • kilder til protein listen
 • diett planer som er sikre for tenåringer
 • typer vekt skalaer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com