Listen over low-carb matvarer

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-01-09
Lav-karbohydrat dietter ble mani når Atkins Diet steg i popularitet rundt 2004. Low-carb dietter begrenser mengden karbohydrater eller stivelse, spist på en dag for å hjelpe rense kroppen for sitt begjær og akselerere vekttap. På en typisk low-carb diett, er matvarer som brød, pasta og de fleste frukt og meieriprodukter begrenset eller ikke tillatt, og er erstattet med høy-protein mat.

Fjørfe og kjøtt

Kylling og kalkun er to gode lav- carb matvarer som er også lav i fett og kalorier når grillet, bakt eller kokt. De fleste kjøtt inkludert svinekjøtt og storfekjøtt er også lave i karbohydrater mindre forberedt med fyllstoff. For å holde low-carb og sunt, unngå fjærfe eller kjøtt som har vært panerte eller stekt, og velger ubehandlet kjøttpålegg.

Nuts

Nøtter er ikke bare en lav-carb mat, men også en god kilde til sunne umettet fett, og kan være bra for hjerte og kolesterol nivå. Alle typer nøtter er bra for deg. Pekannøtter har det laveste beløpet av karbohydrater, men du kan også velge valnøtter, mandler, hasselnøtter og peanøtter. Må se porsjoner med nøtter. Selv om de er low-carb og en kilde til sunt fett, er de fortsatt høy i fett og kalorier.

Egg

En kylling egg har mindre enn ett gram karbohydrater totalt. Duck og vaktelegg har bare litt mer enn ett gram. Egg er også en god kilde til kolin, et næringsstoff som kan bidra til å redusere risikoen for kreft, samt enkelte antioksidanter for visjon helse.Egg har fått et dårlig rykte opp gjennom årene. Ifølge American Heart Association, kan personer med normalt kolesterolnivå trygt spise et egg om dagen, men de bør ta hensyn til mengden av kolesterol i den andre maten de spiser i løpet av dagen.

Grønnsaker

Mange grønnsaker kan inngå som del av en low-carb diett. Grønne grønnsaker som salat, spinat og endive er blant grønnsakene med lavest carb teller. Arugula, tomat, aubergine, squash, grønn paprika og sopp er noe høyere i karbohydrater, men fortsatt relativt lav. Grønn og rød kål, agurk, okra, rød og gul paprika og brokkoli er høyere ennå, men godt valg likevel.Medium-og high-carb grønnsaker med løk , grønne erter, rødkål, gresskar, poteter, mais og gulrøtter.

Beans

Beans som kidneybønner, Pinto bønner, svarte bønner og kikerter er lave i karbohydrater og høy i fiber. En kopp bønner gir rundt 15 gram protein pluss sykdomsbekjempende antioksidanter og viktige vitaminer. Hvis du ikke kan gjøre bønner på egenhånd, prøve å legge dem til supper, chili eller salater, eller prøve å gjøre dem til en dukkert som hummus.


Previous:hva slags mat har co Q10? Next:Twinlab rippet drivstoff informasjon

Relaterte artikler


 • sødme guide til mandarin
 • bmi vektklasser
 • enkle vegetarisk diett planer
 • matbutikk liste over glutenfri mat
 • hvordan du oppretter en diett program
 • hvordan å behandle AD / HD med kosthold
 • mat listen for eliminering kosthold
 • eksem diett hemmeligheter
 • de beste digitale mat skalaer
 • hvordan å behandle ADHD med et glutenfritt kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com