urter for å stoppe sukker cravings

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-12-08
Å spise for mye sukker kan raskt føre til vektøkning. . Omvendt kan kutte sukker ut av kostholdet ditt fører til dramatiske vekttap, sammen med en rekke andre helsefordeler. Sugar for mange kan være svært vanedannende, og fjerning fra matvaner kan være en gradvis prosess. En rekke kosttilskudd og urter er tilgjengelig for å lette sukker cravings og gjøre slanking enklere.

Gymnema Sylvestre

Gymnema har blitt brukt i ayurvedisk medisin i tusenvis av år. Det har også blitt brukt mye av naturopaths for en rekke av insulin følsomhet. Ifølge Nora Gedgaudas, en fremtredende ernæringsmessige terapeut og forfatter av "Primal Body, Primal Mind," inkludering av Gymnema sylvestre i de tidlige stadiene av å eliminere sukker og karbohydrater kan være svært gunstig.Gymnema kommer i en rekke former: caplets, flytende og som en urt, og den anbefalte dosering varierer. Gedgaudas anbefaler tygge tablettene, eller bruke væsken for å få urt direkte på tungen. Dette vil hemme din evne til å smake eller nyt sukker.

Green Tea

Grønn te har mange helsemessige fordeler. Ifølge Medical Center ved University of Maryland, kan det være gunstig i forebygging av mange kreftformer, og bidrar med kolesterol, diabetes og mange andre sykdommer.Ifølge Michael Cutler, MD, grønn te hjelper med weoght tap for en rekke årsaker. Det øker forbrenningen og generelt reduserer all mat inntak-inkludert sukker. I tillegg er det nyttig å lindre sukker cravings, fordi det øker insulin aktivitet.Grønn te kan selvfølgelig inntas som te, eller et supplement som er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker og andre velværesentre.

Stevia

Stevia er en urt fra som har vært brukt som søtningsmiddel i tusenvis av år. Stevia stammer i Sør-Amerika og er laget av en plante som er vesentlig søtere enn sukker. Det er en kalori-fri søtningsmiddelet fordi urten ikke kan fordøyes av kroppen, og så går gjennom systemet uten at det påvirker blodsukkeret i blodet. For de som er nøye med glykemisk belastning har supplemet en glykemisk indeks på null.Stevia har blitt en populær urt i Amerika, og er nå allment tilgjengelig. Den er tilgjengelig i flytende eller pulver former og kan brukes som et supplement for sukker i oppskrifter, kaffe og te. Bladene selv er også noen ganger tilgjengelig i spesialitet og helsekostbutikker.


Previous:helserisikoen ved kanel Next:perfekte kosthold mat

Relaterte artikler


 • xantin i kosten
 • vitaminer for å styrke hukommelsen
 • kola nut bruker
 • viktige vitaminer for vegetarianere
 • anbefalte porsjoner av de matvaregruppene
 • tips om økende vekt raskt
 • standard kosthold
 • på forfedrenes kosthold
 • enkle måter for kvinner å miste vekt
 • hjemmelagde snacks for barna
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com