spise tips for å få lean

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-12-14
Mange folk tror på myten om at det er vanskelig å begynne å spise sunnere og bli mager. Dette er imidlertid ikke sant. Du kan finne mange enkle måter å spise sunnere og bli slank.

Spise økologisk og frittgående Chicken

Spise mer organisk og frittgående kylling er bedre for å få lean, fordi de fleste kommersielle kylling er lastet med hormoner, antibiotika, sprøytemidler og mat-borne patogener, sier vekttap forsker Zach Smith på shapefit. com. Økologisk kylling er en super-mager proteinkilde som kan spises som et alternativ. Husk også å rive av at fet ytterste laget av huden for en enda sunnere utsikter.

Spis Farm-Fresh Egg

Spise farm-ferske egg fra frittgående høns og økologisk mat kyllinger vil gi deg en utmerket kilde av hele matvarer (ubehandlet og uraffinert mat), rik ernæring og biotilgjengelig protein (protein i stand til å bli absorbert av en organisme). Disse elementene er viktige når du prøver å forme din spise vaner for å bli slank.

Spis Ocean, innsjø eller elv-fanget fisk

Du bør spise ekte fisk, ikke skalldyr, for eksempel reker, kamskjell, blåskjell, kamskjell og østers. Skalldyr er skitne og øke sjansen for å skaffe en matbåren sykdom, i henhold til vekttap og mat forsker Zach Smith. Imidlertid er mager fisk fanget i havet, innsjøer eller elver en stor kilde til lite fett og store mengder proteiner. Pass på å spise vill, ikke oppdrettet, fisk, slik som flyndre, ørret, bass, kveite, og grouper. Den villfisk fanget bør være fri for kvikksølv så lenge du tar dem fra en vannkilde som er fri for kvikksølv.

Spis lett

Husk å spise lett. Det betyr å spise når du er lett sulten, spis sakte, og spiser til du er full. Det vil gagne deg mer hvis du spiser når du er bare lett sulten. Hvis du venter å spise når du føler deg skrubbsulten, risikerer du å spise ukontrollert, fordi du tror du trenger mer mat for å tilfredsstille din sult. Spis sakte, fordi dette vil gi hjernen din nok tid til å fortelle kroppen din når du er full. Hvis du spiser for fort, kan du overspiser, tar i mer mat enn du trenger, og dette kan gjøre deg syk eller føler deg dårlig etter måltidet.

Spis Clean

"Spise ren" er en rask og enkel måte å se deg selv bli slankere. Spise ren betyr ganske enkelt å kutte ut junk food og ekstra-fett, fet mat fra kostholdet ditt. I stedet spiser mer ren mat som grønnsaker, hele korn, magre proteiner, bønner og nøtter. Spise mer mat som disse vil føre deg inn i en enkel måte å komme magre.


Previous:fullstendig liste over lav GI matvarer Next:verdens viktigste kilder til protein

Relaterte artikler


 • vitamin c for energi
 • mat å spise på et tørt kosthold
 • naturlige måter å miste vekt raskt
 • valnøttolje helsefordeler
 • kilder til gode karbohydrater
 • krets rutine treningsøkter
 • kosttilskudd som bygge makt og styrke
 • kilder til jern og kalsium
 • Hva er fordelene med en vanlig kosthold?
 • risiko for brus
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com